پیام ویژه

آخرين مطالب

اعلام آمادگی پژوهشگاه صنعت نفت برای همکاری با شرکت نفت و گاز پارس وزارت نفت

  بزرگنمايي:

پیام ویژه - رئیس پژوهشگاه صنعت نفت از آمادگی این سازمان برای گسترش همکاری با شرکت نفت و گاز پارس خبر داد.

به گزارش شانا به نقل از پژوهشگاه صنعت نفت، جعفر توفیقی امروز (سه‌شنبه، 21 آبان‌ماه) در نشست مشترک با مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس نگاه معتمدانه این شرکت به پژوهشگاه را سبب تقویت روحیه همکاری در مسیر رفع نیازها و اهداف صنعت نفت خواند و اظهار کرد: فعالیت‌های پژوهشگاه صنعت نفت همواره به توسعه فناوری می‌انجامد و در این میان ارائه راه‌حل، آزمون‌های میدانی و اثبات فناوری و تائید کارفرما از موضوع‌هایی است که مورد توجه قرار می‌گیرد.
وی اثربخشی پروژه‌های پژوهشگاه در صنعت نفت و گاز را مهم ارزیابی کرد و افزود: همه گزارش‌های ارائه شده پژوهشگاه صنعت نفت به مدیران با آمار و ارقام همراه است.
رئیس پژوهشگاه صنعت نفت ادامه داد: این اطمینان را به مجموعه شرکت نفت و گاز پارس خواهیم داد که سازمان ما همواره در کنار شماست و برای پژوهشگاه نیز همکاری با شرکتی صاحب نام و اثربخش در بخش راهبردی کشور مایه مباهات است.
توفیقی افزود: پژوهشگاه صنعت نفت با بودجه‌های اندکی که در اختیار دارد می‌تواند ارزش‌های اقتصادی بالایی را برای کشور خلق کند و همواره محققان این مجموعه در تلاشند برای مشکلات شرکت‌های نفتی و غیر نفتی راه‌حل‌های مناسب ارائه و رضایت کارفرما را نیز جلب کنند.
وی به جایگاه و امکانات پژوهشگاه صنعت نفت نیز اشاره کرد و گفت: این مجموعه بسیار توانمند بوده است و سرمایه‌های انسانی، فکری، دانشی، فیزیکی و آزمایشگاهی ارزشمند و منحصر به‌فردی دارد و برای بسیاری از سازمان‌ها و نهادی‌های مختلف به عنوان مرجع است و شرکتی مانند نفت و گاز پارس می‌تواند از همه این امکانات همسو با اهداف خود بهره‌مند شود.
رئیس پژوهشگاه صنعت نفت در این باره تصریح کرد: پژوهشگاه صنعت نفت یک نهاد وابسته به وزارت نفت است و در شرایط کنونی که شرکت‌های خارجی ایران را ترک کرده‌اند، این مجموعه آمادگی دارد تا در همه زنجیره صنعت نفت اعم از بالادست و پایین‌دست و به‌ویژه موضوع‌های ازدیاد برداشت به صنعت نفت خدمات ارائه کند.
موضوع پایش و نگهداشت تولید را با جدیت دنبال می‌کنیم
محمد مشکین‌فام، مدیر عامل شرکت نفت و گاز پارس نیز در این نشست گفت: امیدوارم این نشست گشایشی برای ارتقا همکاری‌های این دو مجموعه باشد.
وی تصریح کرد: از این پس موضوع پایش و نگهداشت تولید را باید با جدیت دنبال کنیم زیرا حدود 75 درصد گاز کشور از میدان پارس جنوبی تولید می‌شود، از این رو توجه ویژه به این زنجیره باید در دستور کار قرار گیرد.
مدیر عامل شرکت نفت و گاز پارس به موضوع خوردگی در تاسیسات این میدان نیز اشاره کرد و گفت: با توجه به عمر تاسیسات و رسیدن به نیمه دوم عمر آن‌ها موضوع خوردگی اهمیت ویژه‌ای دارد از این رو از پژوهشگاه صنعت نفت می‌خواهیم که در این زمینه مساعدت کند تا بتوانیم این مسئله را به لحاظ علمی و اجرایی پیگیری و کنترل کنیم.
مشکین‌فام با بیان اینکه تاکنون 3 هزار کیلومتر خط لوله دریایی را نصب کرده‌ایم که برخی اوقات با مشکلاتی از جمله پارگی روبه‌رو می‌شوند، گفت: این موضوعی نیست که با مطالعه کوتاه‌مدت بتوان به نتیجه جامعی دست یافت و این موضوع نیازمند فعالیت مستمر و گروهی است و در کشور جز پژوهشگاه صنعت نفت، مجموعه‌ای وجود ندارد که امکانات آزمایشگاهی و تحقیقاتی مناسبی داشته باشد و بتواند به صورت منسجم فعالیت کند
وی تاکید کرد: از آنجا که این یک طرح ملی است از پژوهشگاه صنعت نفت می‌خواهیم در قالب یک قرارداد درازمدت با مجموعه ما همکاری کند.
مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس افزود: باید به مسائل پایش و روش نگهداشت خطوط لوله به صورت عملیاتی توجه شود وتنها فعالیت‌ها نباید به شکل تحقیقاتی باشد زیرا نتیجه فرآیند حائز اهمیت است.
مشکین‌فام به همکاری این دو مجموعه در حوزه بالادستی نیز اشاره کرد و گفت: موضوع‌های مرتبط با مخزن برای ما اهمیت ویژه‌ای دارد و همان‌طور که وزیر محترم نفت تاکید داشته‌اند چنانچه بازیافت از مخازن، یک درصد افزایش یابد این موضوع می‌تواند منفعت بسیاری را برای کشور به همراه داشته باشد، از این رو پژوهشگاه به عنوان بازوی پژوهشی وزارت‌ نفت می‌تواند ما را یاری کند.
وی افزود: به‌کارگیری مواد شیمیایی و سازگاری آن با تاسیسات مهم است و عمده مواد شیمایی که تا پیش از دوران تحریم‌ها از خارج وارد می‌شد، هم‌اکنون بومی‌سازی شده است، اما این مواد گاهی آثار جانبی دارد، از این رو پژوهشگاه صنعت نفت باید این مسائل را با دقت بیشتری رصد کند و ارائه گواهینامه ازسوی پژوهشگاه صنعت نفت برای ما ارزشمند است.
مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس به دو نوع سوزاندن گازهای مشعل پنهان و آشکار اشاره کرد و گفت: در منطقه مقدار قابل توجهی گازهای آلاینده وارد محیط می‌شود که اولویت نخست ما مشعل‌های آشکار است که نیازمند مهار است و اولویت دوم SO2 است که در این زمینه روش‌ها و راهکارهایی نیز به‌دست آمده است، اما می‌توان با همکاری پژوهشگاه صنعت نفت از نشر این گاز به محیط جلوگیری کنیم تا سرانجام هوای پاکی در این منطقه داشته باشیم.
وی ادامه داد: موضوع آلودگی در منطقه عسلویه از موضوع‌هایی است که باید به‌طور جدی پیگیری شود و با توجه به سابقه فعالیت‌های پژوهشگاه صنعت نفت در این زمینه، این دو مجموعه می‌توانند با یکدیگر همکاری کنند.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/278726/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

به جای گوشی 5 میلیون تومانی می‌توانید شارژر 50 واتی جدید سامسونگ را بخرید!

مالک تیک تاک پس از فروش ویرانه‌ای را تحویل آمریکایی‌ها خواهد داد

به لطف هوش مصنوعی، محل دفن افلاطون سرانجام کشف شد

لباس نظامی روحانیون در جنگ با که؟

مقایسه تعرفه اینترنت ثابت اپراتورها

ماجرایی تازه برای خریداران طلا؛ مالیات جدید در راه است؟

این بازی بعدی خالق کلش آو کلنز است؛ مبارزه با چاشنی هوش مصنوعی

جایزه 10 میلیون دلاری آمریکا برای دستگیری 3 هکر ایرانی

سقوط خودرو به دره، 10 فوتی و مجروح برجای گذاشت

سیل بیش از 2600 نفر از مردم را گرفتار کرده است

ماجرای فروش اسناد حاوی اطلاعات بیماران به عنوان کاغذ باطله چه بود؟

شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود

این سگ رباتی می‌تواند جهنم به پا کند

گفتگو با پاکبانی که درخصوص حمله ایران به اسرائیل واکنش جالبی داشت

پیش‌ بینی قیمت طلا و سکه 8 اردیبهشت 1403

معرفی ارزان ترین گوشی پرچمدار سال با قیمت باورنکردنی

پرچمدار 2024 هواوی درصورت گم‌شدن به‌سادگی پیدا می‌شود

این گوشی‌های شیائومی منسوخ شدند

اسرائیل سرگردان در بحران

حادثه برای مینی‌بوس کارکنان سازمان آب و برق؛ 2 نفر جان باختند

ین ژاپن باز هم سقوط کرد

چرا پوتین در جنگ اوکراین از سلاح هسته‌ای استفاده نمی کند؟

واگذاری زمین به 177 خانوار ایثارگر آذربایجان شرقی

10 کُشته درپی آتش‌سوزی هتلی در جنوب برزیل

بانک مرکزی: کاهش نرخ رشد 12 ماهه نقدینگی تداوم دارد

پیکسل 8a بار دیگر رؤیت شد؛ میان‌رده جذاب گوگل برای رقابت با گلکسی A55

مچاله شدن پراید در تصادف با پژو

استفاده از کولر گازی چه میزان قبض برق را افزایش می‌دهد؟

برنامه/ از حال عزیزان خود باخبر باشید

فرونشست زمین، خودروی پراید را بلعید

چقدر کمتر از دوره برجام نفت می‌فروشیم؟

محتوای جذابی در راه Modern Warfare 3 و وارزون است

مرگ تلخ 2 نفر در رودخانه ارومیه

اوپو گوشی میان‌رده A60 را با طراحی متفاوت دوربین رونمایی کرد

مناقشه حجاب، از «ایتا» تا خیابان

قیمت گوشت مرغ 239 هزار تومان شد!

آماری عجیب از میزان آسیب نخاعی در تصادفات: سالانه بیش از 2 هزار نفر!

شارژر 240 وات پیشرفته ریلمی با قیمت بسیار عجیب رونمایی شد

قیمت رانا به کانال 600 میلیونی بازگشت

واژگونی مرگبار خودروی شوتی حامل سوخت قاچاق

قیمت عجیب حواله‌های خودرو؛ 12 میلیارد تومان ناقابل!

امام جمعه اهواز خطاب به مسئولان: تنها تا مهر و آبان ماه جاری برای کار کردن وقت دارید

آنر 200 لایت معرفی شد؛ قدرتمند و خوش قیمت با دوربین‌های فوق‌العاده

تاریخ‎نگاری یک‌طرفه

نجات 18 نفر که گرفتار سیل در روستای شادکام بافق شده بودند

آلزایمر ارزی دولتمردان

تردز به ابزار فیلتر کردن عبارت‌های توهین‌آمیز مجهز می‌شود

انفجار گاز در نیشابور، یک فوتی برجای گذاشت

هشدار درباره نفت 100 دلاری و تورم جهانی

محافظ سابق خاتمی: در سال 75 می‌خواستم هاشمی را ترور کنم