پیام ویژه

آخرين مطالب

افغانستان و جنون آدم کشی آمریکایی‌ها بين الملل

  بزرگنمايي:

پیام ویژه - انتشار ویدیویی از صحبت های هدایت کنندگان پهپادهای آمریکایی در مورد حمله به مناطق غیرنظامی نشان می دهد که فرماندهان ارتش ایالات متحده گرفتار جنون در کشتن افراد بیگناه شده اند.
به گزارش مشرق، جنایات نیروهای بلک‌واتر در بغداد در سال 2007، بد رفتاری و شکنجه زندانیان بدست نظامیان آمریکای در افغانستان، عراق و زندان گوانتانامو در سال‌های گذشته و اکنون انتشار تصاویر متعدد از هدایت کنندگان پهپادهای تهاجمی آمریکا و خنده‌های مستانه آنها بعد از هدف قرار دادن اهداف مختلف حکایت از شیوع جنون آدم کشی در میان نظامیان آمریکایی دارد.
در این میان اخیراً دو تصویر ویدئویی منتشر شده که حاوی صحنه‌های دلخراشی است. یکی از این دو تصویر مربوط به حمله پهپادی در عراق است که هدایت کننده این پهپاد گویا در حال انجام یک بازی رایانه‌ای بوده و با همکاری خود در این رابطه و اینکه چگونه اهداف را منهدم می‌کند بحث و شادمانی می‌کند.
ویدئویی دوم اما متفاوت از سایر تصاویری است که در این رابطه منتشر شده است. در این ویدئو یکی از هدایت کنندگان پهپادهای مهاجم آمریکایی در افغانستان که از ارتش آمریکا استعفا داده به گفتگو با خبرنگاران نشسته و حقایق تلخی را در مورد هدف قرار دادن اهداف غیر نظامی در افغانستان بازگو می‌کند.
بیشتر بخوانید:
تقلید مسیح علینژاد از طالبان! +عکس
نیویورک‌تایمز: خسارات حمله موشکی ایران بیشتر از ادعای ترامپ بود
«برندن برایانت» که به مدت شش سال در نیروی هوایی آمریکا اپراتور حملات هوایی بدون سرنشین بود ضمن فاش کردن جنایاتی که در زمان حضورش در ارتش مجبور به انجام آن شده بود ارتش آمریکا را بدتر از نازی‌ها دانست.
برایانت گفت که پس از کشتن یک کودک در افغانستان که نیروهای مافوق وی گفتند «یک سگ» بوده، تصمیم به ترک نیروهای هوایی گرفت.
وی پس از کشته شدن این کودک در یکی از حملات، مقام‌های ارشدش را در جریان گذاشته بود اما آنها تصریح کردند که تصویر مربوط به یک سگ بوده و به پیگیری این موضوع پایان دهد.
بر اساس این گزارش، این نظامی پیشین امریکایی می‌گوید، که در زمان حضورش در نیروی هوایی به‌طور مستقیم در کشته شدن دستکم 13 غیرنظامی نقش داشته و جوخه وی نیز در طی این زمان به یکهزار و 626 هدف از جمله زنان و کودکان شلیک کردند.
وی درباره یک سانحه دیگر نیز خاطرنشان کرد، که پس از شلیک به هدف مردی را دید که از ناحیه پا خونریزی داشت و از روی صفحه تصویربرداری حرارتی‌اش دید شاهد سرد شدن بدنش و مرگ وی بر اثر خونریزی بود.
برایانت گفت، که پس از فرونشستن گرد و خاک انفجار تکه‌های بدن دو نفر را دید، «یکی از آن‌ها که پایش از بالای زانو قطع شده بود محل زخم را نگه داشته بود و روی زمین افتاده بود و خون از پایش بیرون می‌زد، زمان زیادی طول کشید تا مرد و من تنها نگاهش می‌کردم».
وی افزود: آن تصویر هنوز در ذهنم هست، هر وقت به آن فکر می‌کنم عذابم می‌دهد. وقتی ماشه را کشیدم می‌دانستم که این کار اشتباه است و وقتی راکت اصابت کرد می‌دانستم که به یک قاتل تبدیل شده‌ام.
در این میان نیروهای امریکایی بارها پس از هدف قرار گرفتن غیرنظامیان افغانستانی مدعی شده‌اند، که مخالفان مسلح دولت افغانستان را هدف قرار گرفته‌اند، این نیروها همچنین همواره کشته شدن غیرنظامیان افغانستانی در حملات هوایی را تکذیب می‌کنند و با توجه به مصونیت قضائی نظامیان امریکایی در افغانستان نهادهای قضائی افغانستان نمی‌توانند این جنایات را پیگیری کنند.
آمریکا رکورد بمب‌های ریخته شده در افغانستان را شکست
این وضعیت در حالی است که در سال 2019 در افغانستان 7 هزار و 423 بمب و مهمات دیگر ریختند.
خبرگزاری فرانسه با انتشار این آمار به نقل از داده‌های نیروی هوایی ارتش آمریکا می‌نویسد این میزان مهمات جنگی استفاده شده در افغانستان در ده سال اخیر یک رکورد به حساب می‌آید. این میزان هفت برابر مهماتی است که آمریکا در سال 2015 بر سر افغانستان ریخته است.
هواپیماهای آمریکایی در سال 2015 در افغانستان 947 بمب و در سال 2018، 7 هزار و 362 بمب و مواد منفجره دیگر ریخته‌اند. میزان بمب‌های استفاده شده آمریکا در حملات هوایی در سال 2019 همچنین 80 درصد بیشتر از بمب‌های استفاده شده در سال 2009 است. در آن سال در دولت باراک اوباما که شمار نیروهای آمریکایی در افغانستان به شدت افزایش یافت، آمار مهمات مصرفی نیروی هوایی آمریکایی در افغانستان 4 هزار و 147 بمب بود.
در سال‌های 2010 و 2011 میلادی تعداد نیروهای ائتلاف حاضر در افغانستان به رهبری آمریکا بالغ بر حدود 130 هزار نفر بود که 100 هزار نفر از آنان را نظامیان آمریکایی تشکیل می‌دادند. در حال حاضر تنها 13 هزار نظامی آمریکایی در افغانستان حضور دارند.
در دوران ریاست جمهوری دونالد ترامپ در ایالات متحده شمار حملات هوایی در افغانستان بسیار بیشتر شده است. این در حالی است که آمریکا از حدود یک سال پیش مذاکره با گروه طالبان را آغاز کرده است. هدف از این مذاکرات رسیدن به توافق بر سر خروج کامل نیروهای خارجی از افغانستان در ازای تضمین امنیت این کشور از سوی طالبان است.
آمار تلفات جانی غیرنظامیان در افغانستان
بر اساس گزارشی که سازمان ملل متحد در اکتبر سال 2019 میلادی منتشر کرد، تنها در 9 ماه نخست آن سال در حملات هوایی ارتش آمریکا و اردوی ملی در افغانستان دست کم 579 نفر از شهروندان غیرنظامی کشته شدند.
در گزارش سازمان ملل نوشته شده بود: «از سال 2014 به این سو افزایش دائمی مرگ و میر شهروندان عادی [در افغانستان] در جریان حملات هوایی نگران‌کننده است و در این میان از سال 2018 به این سو، نیروهای نظامی بین‌المللی مسئول بیشترین موارد مرگ این شهروندان بوده‌اند.»
به گزارش سازمان ملل، از ابتدای سال گذشته میلادی تا روز اول سپتامبر همان سال شمار افراد کشته شده به دست نیروهای دولتی در افغانستان 717 نفر بوده در حالی که قربانیان حملات نیروهای شورشی در همان بازه زمانی 531 نفر بوده است.
عملیات موسوم به «تعلیمات، کمک، مشورت» یا «ریزالت ساپورت» که نام عملیات جاری نیروهای ناتو در افغانستان است، شامل کمک به نیروهای ارتش افغانستان و آموزش آنهاست. نیروهای آمریکایی در ازای این همکاری به حملات خود علیه طالبان و نیز ستیزه‌جویان داعش در افغانستان ادامه می‌دهند. حملات آمریکایی‌ها غالباً با همراهی نظامیان افغانستان انجام می‌شود.
به گزارش مهر، این وضعیت نشان می‌دهد تا زمانیکه نظامیان آمریکایی در منطقه حضور داشته باشند باید همچنان شاهد کشتار افراد بیگناه بدست نظامیان دیوانه ایالات متحده باشیم.
در این حرکت‌هایی در عراق برای اخراج نظامیان آمریکایی آغاز شده و بخش قابل توجهی از مردم افغانستان نیز خواستار تحقق این امر در کشورشان هستند. در همین رابطه در ماه گذشته (ژانویه 2020) اعلام شد که نتایج یک نظرسنجی نشان می‌دهد که تقریباً نیمی از افغان‌ها معتقدند، نیروهای آمریکایی پس از صلح با گروه طالبان باید افغانستان را ترک کنند.
بنا به این نظرسنجی که توسط مؤسسه مطالعات جنگ و صلح آمریکا وابسته به دانشگاه کلمبیا انجام شده حدود 46 درصد مردم افغانستان خواهان خروج نیروهای آمریکایی و ناتو بعد از صلح احتمالی با طالبان هستند. همچنین بیش از 80 درصد شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی گفته‌اند که تنها راه حل پایان دادن به جنگ در افغانستان، مذاکره و راه حل‌های سیاسی است.
این در حالی است که از زمان حضور نیروهای خارجی و آمریکایی 18 سال می‌گذرد و هنوز سایه جنگ و ناآرامی و خشونت بر این کشور سنگینی می‌کند.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/314269/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چاپ اسکناس 500 هزار تومانی از سوی بانک مرکزی واقعیت دارد؟

سی‌ان‌ان مطرح کرد: بازدارندگی ربوده شده تل‌آویو

ایران از تمام ظرفیت موشکی خود در پاسخ به اسرائیل استفاده نکرد

مرغ ارزان شد

شکست برنامه‌های فرزندآوری

ادعای روزنامه شهرداری تهران: درآمد هر زباله‌گرد 50 میلیون تومان

دعوای درون جریانی و مجلس تندروها

آیفون‌های سرقت شده سر از چین درآوردند!

طراحی جلویی شیائومی Civi 4 در کنسول گوگل پلی مشاهده شد

حمله به جان وحدت

ساخت تصویر متحرک 3 ثانیه‌ای در پیام‌رسان پیش‌فرض اندروید امکان‌پذیر می‌شود

تاریخ سازی جعلی

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: رتبه‌بندی 100 هزار معلم اصلاح شد

سیل برای دبی گران تمام شد

موضع‌گیری دو پهلو

سقوط کامیون نفت‌کش در آب‌نمای کنخ مسیر بندر خمیر

وزیر ارتباطات: تا پایان سال 50 درصد به سرعت اینترنت افزوده می شود

وزیر ارتباطات: یک‌سوم کشور به زیرساخت‌های فیبرنوری مجهز شدند

انتقاد نظامیان اسرائیلی از ضعف ارتش برابر حملات حزب الله لبنان

انقلابیون انتقادی

توضیحات وزیر کشور در مورد آخرین وضعیت امداد رسانی به 5 استان درگیر سیل در کشور

دیدار مشاور رئیس جمهور در امور روحانیت با خانواده شهدا در سمنان

خسارت زلزله 5.6 ریشتری در شمال ترکیه

رییس سازمان برنامه و بودجه: کشور در مدار رشد اقتصادی قرار دارد

شهدا بهترین الگو برای انسان در مسیر الله هستند

آیفون 16 پرو به پوشش ویژه لنز دوربین برای بهبود کیفیت تصویر مجهز خواهد شد

غیور مردان بوشهری در بِستر غیور زنان بوشهری شکوفا شدند

انتقاد حسین عبده تبریزی به مالیات مضاعف علیه سرمایه‌گذاری

بیشترین و کمترین بازدهی نمادهای بازار سهام هفته چهارم فروردین

غربت مرتضی

اعتماد: طعم قدرت‌نمایی ایران را با رویارویی در برابر زنان تلخ نکنیم

تاریخ رونمایی گوشی پرچمدار 2024 سونی لو رفت

معاون مدیریت پسماند: عرضه کیسه‌های پلاستیکی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای ممنوع می شود

اپل بیش‌از 250 میلیون دلار در پردیس سنگاپور سرمایه‌گذاری می‌کند

حق‌شناس: تنش اخیر میان ایران و اسرائیل تأثیری بر نرخ ارز نمی‌گذارد

از چاله به چاه؟

بزرگ‌ترین ریسک اقتصاد ایران در سال 1403

تغییر جایگاه مردان و زنان در اتوبوس‌های بی.آر.تی

اندروید 15 احتمالاً برای افزایش امنیت اقدام به قرنطینه اپلیکیشن‌های مشکوک می‌کند

فرش قرمز برای اسکناس درشت؟

رئیس سازمان سنجش: رئیس جدید سازمان سنجش به زودی معرفی می‌شود

قیمت گوشت مرغ و گوشت گوساله امروز پنجشنبه 30 فروردین

رفتار موذیانه همسایه شمالی زیر ذره‌بین

متحدان اسرائیل در برزخ

رئیس پلیس فتا: فروشندگان سوال‌های جعلی آزمون سراسری بازداشت شده‌اند

آنر 200 لایت به زودی برای عرضه در بازار جهانی رونمایی می‌شود

تقابل نظامی اسرائیل و ایران؛ پیامدها و راه‌حل‌ها

رشد هزار میلیاردی خروج سرمایه از بورس

آشیانه سری

گوشی پرچمدار 2024 هواوی از اندروید 12 استفاده می‌کند