پیام ویژه

آخرين مطالب

کیهان: بازی روزنامه اصلاح‌طلب با قیمت دلار در آستانه انتخابات يادداشت

  بزرگنمايي:

پیام ویژه - کیهان / متن پیش رو در کیهان منتشر شده و انتشار آن به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست
روزنامه اعتماد روز گذشته در مطلبی با عنوان «جلسه سرنوشت‌ساز FATF درباره ایران» نوشت: «نرخ دلار در روزهای اخیر بار دیگر روند صعودی به خود گرفته و دیروز با حفظ روند رو به بالای خود از عدد 14200 تومان نیز عبور کرد. فعالان بازار می‌گویند سردرگمی بر سر تصویب لوایح FATF از یک طرف و تصمیم‌گیری این کنوانسیون برای ورود ایران به لیست سیاه FATF از طرف دیگر موجب شده تا نرخ ارز بار دیگر به کانال‌های بالاتر از 13 هزار تومان که ماه‌هاست در آن بوده، متمایل شود. این تحولات از آنجا مهم است که نشست FATF در پاریس، با موضوع بررسی اقدامات ایران برای تصویب کنوانسیون‌های مبارزه با پولشویی و تامین مالی ‌تروریسم برگزار خواهد شد و به‌نظر می‌رسد این نشست برای آینده بازار ارزی ایران بسیار سرنوشت‌ساز باشد.»
این روزنامه اصلاح‌طلب در حالی تلاش دارد در آستانه برگزاری انتخابات افکار عمومی را نسبت به قیمت ارز مشوش کرده و آن را به تصویب لوایح FATF مرتبط سازد که روز گذشته علی ربیعی سخنگوی دولت به صراحت هرگونه اثرگذاری تصمیمات FATF بر اقتصاد ایران را رد و تأکید کرد که اقتصاد ایران با تصمیمات FATF آسیبی نخواهد دید.
همچنین طی چند روز گذشته نیز عبدالناصر همتی رئیس کل بانک مرکزی پاسخ مدعیان اصلاحات در این فضاسازی‌های دروغین را این‌گونه داد: به اعتقاد من، تأثیری که FATF می‌خواهد بگذارد اتفاق نخواهد افتاد. سودجویان سعی دارند که از این فرصت در جهت التهاب بازار ارز استفاده کنند. این اقداماتی که سودجویان در بازار ارز انجام می‌دهند هیچ تأثیر معناداری نخواهد داشت.
انکار نقش دولت در ایجاد امید در جامعه
مصطفی‌ هاشمی‌طبا در مصاحبه با روزنامه آرمان گفت: «دلیل این سردی فضای انتخابات عدم هماهنگی نیروهای سیاسی در کشور است. یعنی در حالی که همه می‌گویند در انتخابات شرکت کنید به یکدیگر تهمت و اتهامات زیادی می‌زنند. به‌خصوص کسانی که با دولت مخالفند خیلی بیشتر از آنچه که ضدانقلاب علیه دولت عمل می‌کنند علیه دولت تبلیغات می‌کنند».
هاشمی‌طبا در ادامه گفت:«در فضای مجازی شاید هیچ‌یک از کشورهای خارجی و ضدانقلاب آن‌قدر که در داخل علیه دولت تبلیغ می‌کنند نسبت به انجام کاری مبادرت نورزند. لذا زمانی که مردم می‌بینند چنین فضایی در کشور است و دولت از نظر بخشی از جامعه که خود را انقلابی می‌داند این همه مورد هجمه قرار گرفته و ناکارآمد و فاسد جلوه‌گر می‌‌شود اعتقادشان به مشارکت در انتخابات و تاثیر رأیشان در روی کار آمدن مجلسی کارآمد کاهش می‌یابد. به‌نظر من تبلیغاتی که ضد دولت است خیلی در عدم مشارکت مردم تاثیر دارد».
برخلاف ادعای ‌هاشمی‌طبا، عملکرد دولت- به جهت امکانات و اختیارات گسترده‌ای که دارد- نقش بسیار تعیین‌کننده‌ای در ایجاد امید در جامعه و افزاش مشارکت مردم دارد.
متأسفانه علی‌رغم اینکه دولت در هفتمین سال فعالیت خود قرار دارد، به هیچ عنوان کارنامه قابل دفاعی ندارد.
مدعیان اصلاحات با انکار نقش دولت در ایجاد امید در جامعه، قصور و تقصیر هم‌قطاران خود را به گردن منتقدان دولت می‌اندازند.
موانع داخلی تولید جدی‌تر از موانع خارجی
ارگان دولت در مطلبی نوشت: «بهبود محیط کسب و کار همواره یکی از اولویت‌های اصلی اقتصاد ایران بوده است که همچنان در اولویت است. هم‌اکنون در بسیاری از بخش‌ها با ازدحام قوانین و مقررات روبه‌رو هستیم و می‌توان با حذف قوانین زائد فضای بهتری برای فعالیت فعالان اقتصادی فراهم کرد. این درحالی است که به اعتقاد تولیدکننده‌ها در بسیاری از موارد موانع داخلی جدی‌تر از موانع خارجی بوده است.»
ادعای غیررقابتی بودن برخی حوزه‌های رأی، خلاف واقعیت‌های عینی است
محمدجواد حق‌شناس، عضو شورای شهر تهران دیروز در روزنامه دولتی ایران نوشت: «وظیفه مردم نسبت به صندوق‌های رأی چیست؟ در پاسخ باید گفت: در جایی که رقابت وجود دارد طبیعتاًً وظیفه مردم همچنان شرکت در انتخابات است. قطعاً حضور مردم در پای صندوق‌های رأی یک ضرورت است و قهر کردن هیچ معنا و مفهومی‌ندارد. اما در حوزه‌هایی که رقابت تنها بین یک جریان سیاسی وجود دارد هم به‌نظر می‌رسد مشارکت در چنین شرایطی حداقل می‌تواند انتخاب بین گزینه بد و بدتر باشد و همین معادله برای کسانی که فکر می‌کنند کاندیداهای مورد نظرشان حضور ندارند لازم است چرا که بالاخره تأثیرگذاری خود را خواهند داشت. در ارتباط با حوزه‌هایی که گفته می‌شود، تکلیف انتخابات از قبل روشن است و اصلاً رقابتی در آن وجود ندارد به‌نظر می‌رسد که بهترین کار این باشد که اختیار را به خود مردم واگذار کنیم.»
مدعیان اصلاحات از درد ناکارآمدی و کارنامه غیرقابل دفاع‌شان، سناریوی «نامزد نداریم» را اجرا کردند تا با مظلوم‌نمایی و تخریب شورای نگهبان، هم از پاسخگویی فرار کنند، هم شکست در انتخابات را توجیه کنند اما واقعیت، خلاف این بازی فریبکارانه بود. ماهیت‌ ترفندآلود این رویه، آنجا روشن‌تر شد که این طیف امروز 6 لیست انتخاباتی را مطرح کرده است. افزون بر اینها، این طیف رقابت انتخاباتی را میان خود و جریان دیگری خلاصه کرده است در حالی که طیف وسیعی از داوطلبان انتخابات، در گروه مستقلین هستند و وابستگی به هیچ‌کدام از احزاب ندارند. از این رو، آمار غیررقابتی بودن 44 حوزه‌ انتخابیه که از سوی دولت ارائه شد، نیز برخلاف واقعیت‌های عینی است.
اصلاح‌طلبان نگاه دقیق و ملی ندارند
فاطمه دانشور فعال سیاسی اصلاح‌طلب و عضو سابق شورای شهر تهران در بخشی از یادداشت خود در روزنامه اصلاح‌طلب آرمان نوشته است: «عملاً اصلاح‌طلبان از فرصتی که مردم در مجلس و شورای شهر به ‌آنها دادند نتوانستند بهره کافی را ببرند و در ادامه عدم ارائه لیست از سوی جبهه اصلاحات این پروسه را تکمیل کرد. باید دقت کرد که جریان اصلاحات می‌توانست لیست ارائه دهد اما این کار را نکرد زیرا به راه دادن نخبگان به لیست خود اعتقاد کافی ندارد و صرفا حزب خود را مدنظر می‌گیرند. ریشه تمام این اتفاقات در این مقوله است که هیچ‌گاه احزاب در ایران همچون سایر کشورهای جهان عمل نکرده‌اند و این احزاب صرفا تبدیل به گروه‌های خانوادگی شده است. احزاب باید در نخستین گام افراد متعهد، متخصص و وطن‌دوست را درون خود سازماندهی کنند. عملاً اصلاح‌طلبان به علت اینکه از احزاب خود کسی تایید صلاحیت نشد تصمیم گرفتند تا لیست ارائه ندهند؛ زیرا فقط به اطراف خود نگاه می‌کنند و نگاهی دقیق و ملی ندارند. این روزها حتی شاهد بودیم حتی برخی افراد اصلاح‌طلب به علت اینکه از نزدیکان شورای مرکزی نبودند مورد حمایت قرار نگرفتند».
رد صلاحیت علی مطهری کفران نعمت است!
اعتماد به نقل از اکبر ‌ترکان، مشاور سابق رئیس‌جمهور و صاحب تئوری «آبگوشت بزباش» در واکنش به رد صلاحیت علی مطهری، از چهره‌های برجسته حاشیه‌سازی در مجلس دهم گفته که این کار کفران نعمت است!
ترکان گفته است: «این بساطی که عده‌ای از کاندیداها در تبلیغات انتخاباتی خود به راه انداخته‌اند از هم‌اکنون نشان می‌دهند که از معیارهای مورد نظر انقلاب به دور است. امیدواریم در مجلس بعدی چنین افرادی رای نیاورند و انتخاب نشوند. اینهایی که با طبل و تنبک و تشریفات راه انداختن به استقبال انتخابات می‌روند چه آورده‌ای برای خانه ملت و مردم خواهند داشت؟ علت به‌وجود آمدن چنین شرایطی نیز بدین دلیل است که برخی از اوقات کفران نعمت‌هایی صورت می‌گیرد که موجب بروز چنین اتفاقاتی می‌شود. وقتی افرادی چون آقای علی مطهری رد شوند و افرادی که شرحشان رفت، وارد انتخابات و مجلس شوند، مسلما نباید انتظار کارکرد مثبت و درست از مجلس آینده داشته باشیم. ما از داشتن برخی نمایندگان خوب ناشکری می‌کنیم و نتیجه آن این است که عده‌ای می‌خواهند با دایره، تنبک و کباب وارد مجلس شوند».
باید به آقای‌ ترکان گفت که اتفاقا کفران نعمت وقتی تحقق پیدا می‌کند که شورای نگهبان بخواهد افرادی نظیر علی مطهری، محمود صادقی، الیاس حضرتی و... را تأیید صلاحیت کند. بالاتر از این موضوع آن است که افراد توفیق پیدا کرده برای تکیه بر صندلی‌های خدمت، فرصت پیش آمده را صرف حاشیه‌سازی کنند و با کفران نعمت، روزهای خدمت را سپری کرده و حتی با برخی اعمال و رفتارشان، اسباب خوشحالی ضدانقلاب را هم فراهم کنند.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/317016/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کاش کاظم صدیقی را هم مثل حسینی، دروازه بان استقلال یک جلسه محروم می کردید!

اپل احتمالاً با قراردادی یک میلیارد دلاری، حق پخش مسابقات جدید فیفا را به‌دست می‌آورد

چرا رئیس سازمان آمان استعفا کرد؟

واکنش شورای رقابت به افزایش 150 میلیونی قیمت پژو پارس

بوسه‌ای که سانسور نشد

مورخ مشهور اسرائیلی: در یک قدمی شکست هستیم

توافقی که از دست رفت؛ پشت‌ پرده مذاکرات روسیه و اوکراین

ممنوعیت آیفون؛ اول کارمندان دولت چین، حالا پرسنل ارتش کره

روزنامه‌نگار اسرائیلی: باید چند رودخانه از خون اهالی غزه جاری کنیم

حسین انصاریان‌: نمازهای جماعت الان در کشور ما ورشکسته است

عزل یک مسئول به‌خاطر ورزش رزمی مختلط در لواسان

سخنگوی متا به 6 سال حبس در روسیه محکوم شد

پیورا 70 اولترا یکی از مشکلات بزرگ گوشی‌های هواوی را برطرف کرده است

جت شخصی چند؟

چالش اعتماد مصرف‌کنندگان به محصولات داخلی

تحریم ایران و شرایط شکننده بازار نفت

برای از ما بهتران؟

ضارب دانش‌آموزان آملی بازداشت شد

طوفان شن در لیبی

آغاز خرید و فروش مسکن از خرداد امسال در سامانه خودنویس

آپدیت بزرگ Tiny11 از راه رسید؛ نسخه سبک ویندوز 11 برای کامپیوترهای قدیمی

احتمالا خانواده آیفون 16 فاقد دکمه‌های فیزیکی خواهد بود

یکی از ساکنان روستاهای چابهار: دولت یک ریال از غرامت سیل را به ما نداده است

روزنامه‌نگار اسرائیلی: همه اهالی غزه مستحق شکنجه و مرگی دردناک هستند

7 ستونی که از اسرائیل فروریخت

عملیات ویژه نیروهای امدادی برای نجات سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان

مایکروسافت با همکاری متا، نسخه ایکس باکس هدست کوئست را می‌سازد

بیلی آیلیش به بازی فورتنایت می‌آید

نقشه تندروها برای «عبور از قالیباف»

جنگ غزه دانشگاه‌های آمریکا را به هم ریخت

چرا به سوالات اپراتورهای اورژانس باید پاسخ داد

هوای تهران گرم می شود!

گلایه‌ی رئیس پلیس راهور از ابلاغ نشدن قانون افزایش جرایم رانندگی

کدام بانک‌ها به تعهدات ارزی خود عمل نکرده اند؟

بورس صعودی می‌ماند؟

توضیح بهادری جهرمی در مورد طرح ساماندهی اجاره‌بها

پیدایش ابرقدرت اسلامی

عدم بیمه کارگران ساختمانی با وجود دستور فوری رئیس جمهور

میزو با گوشی «21 نوت» به بازار موبایل برمی‌گردد

پادوی سابق ترامپ علیه ترامپ

جنجال یک عروسی در هتل اسپیناس پارسیان!

وزیر بهداشت: عرضه اینترنتی دارو آزمایشی است

فروش 2.7 تن طلا در 20 حراج؛ 80 کیلو طلا امروز فروخته شد

پرداخت 16 میلیارد یورو ارز دولتی برای واردات هیچ در 8 سال!

گلکسی زد فلیپ 6 احتمالاً در 7 رنگ مختلف عرضه می‌شود

باران سنگین و وقوع سیلاب در شهرستان دلیجان

ماجرای تجمع مردم در مقابل فرمانداری بندرعباس چه بود؟

افزایش تعداد شرکت‌های دولتی از 300 به 2هزار!

اظهارات جدید وزیر کشور درباره گشت ارشاد و طرح نور

هشدار باران شدید در 21 استان