پیام ویژه

آخرين مطالب

چگونه کرونا نحوه آموزش نسل‌های بعدی را تغییر می‌دهد؟ گزارش

  بزرگنمايي:

پیام ویژه - انتخاب / متن پیش رو در انتخاب منتشر شده و انتشار آن به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست
پورنیما لوترا، بنیانگذار و مشاور اصلی TalentED Consultancy ApS و استاد دانشکده بازرگانی کپنهاگ و سندی مکنزی مدیر، آموزشگاه بین المللی کپنهاگ معتقدند ویروس کرونا نه تنها شیوه‌های تدریس را در زمان حاضر متحول کرده است، بلکه می‌تواند به زودی شرایط تدریس و تحصیل طی سال‌های آتی را نیز متحول کند. آن‌ها در مقاله‌ای مشترک که در وب سایت مجمع جهانی اقتصاد منتشر شده است می‌نویسند: از زمان پایان جنگ جهانی دوم تا کنون بسیاری از کشور‌های جهان شاهد تشکیل کلاس‌های منظم مدارس و مؤسسات آموزشی هستند. اما در شرایط فعلی و با شیوع ویروس کرونا، مدارس از حالت عادی خود خارج شده اند و کلاس‌های درس به سختی تشکیل می‌شوند. اکنون پرسش مهم این است که این موضوع در طولانی مدت چه تاثیری در آموزش دارد؟
به گزارش سرویس خواندنی‌های انتخاب، در ادامه این مقاله می‌خوانیم: مدتی است که معلمان سراسر جهان در مورد لزوم تجدید نظر در مورد نحوه آموزش نسل‌های آینده صحبت می‌کنند. اما اکنون زمانی حساس برای فکر کردن به این موضوع است که قرار است دانشجویان خود را برای چه چیزی آماده کنیم؛ بنابراین، همانگونه که مربیان شیوه‌های جدید برقراری ارتباط با دانش آموزان خود از راه دور را مورد آزمایش قرار می‌دهند، زمان مناسبی است که بررسی شود این آموزش از راه دور چگونه می‌تواند تاثیری مخرب بر نسل‌های بعدی داشته باشد و برای پیشگیری از اثرات منفی چه باید کرد.
امروزه اکثر دانش آموزان در موسسات آموزشی ما از نسل مشهور به نسل پیشرو هستند، نسلی که در دنیایی واقعاً جهانی شده رشد کرده است. این نسل که بزرگ‌ترین آن‌ها اکنون 25 سال سن دارد، به احتمال زیاد می‌تواند در نتیجه یک بیماری عالم گیر جهانی، تحصیلات خود را به لطف فناوری تکمیل کند. اگرچه هم اکنون بسیاری از امتحانات لغو شده، رویداد‌های ورزشی و حتی فارغ التحصیلی‌ها نیز با مشکل مواجه است، اما این نسل می‌تواند از طریق شبکه‌های اجتماعی و دنیای مجازی از پس مشکلات بر بیاید.
این نسل قدرت همکاری مشترک برای حل بزرگترین چالش‌های جهان را می‌داند و تغییر اوضاع و سلامت روان در صدر برنامه‌های خود قرار می‌دهد. اما نسل پس از این نسل، فرزندان هزاره‌ها و از نژادپرست‌ترین نسل‌ها در سراسر جهان هستند. نسلی که در آن فناوری صرفاً با هدف گسترش آگاهی و هویت خود استفاده می‌شود و شبکه‌های اجتماعی راهی برای لذت بردن از زندگی هستند. این پیش دبستانی‌های جوان همچنین نسلی با سنتی‌ترین ساختار‌های خانوادگی هستند که به شدت با والدین خود در تضادند. والدین این نسل به "والدین بولدوزر" مشهورند و همه موانع را از سر راه فرزندان خود بر می‌دارند. این نسل احتمالاً از تأثیر عالم گیری جهانی بر آموزش خود غافل هستند.
در بحبوحه بحران COVID-19، ما یقین داریم که مربیان و مدرسان آموزشی هم مانند ما در این فکر هستند که چه چیزی را برای آمادگی دانش آموزان خود در آینده باید بدانیم. بحران COVID-19 ممکن است جهان و چشم انداز جهانی ما را تغییر دهد. همچنین ممکن است به ما بیاموزد که چگونه آموزش و پرورش باید تغییر کند تا بتواند دانش آموزان جوان ما را برای آنچه در آینده ممکن است بهتر بسازد آماده کند. این تغییرات شامل چه مواردی خواهد بود؟
آموزش شهروندان در دنیایی بهم پیوسته
COVID-19 یک بیماری عالم گیر است که نشان می‌دهد ما در سطح جهانی تا چه اندازه به هم پیوسته ایم و دیگر چیزی به عنوان موضوعات انفرادی و اقدامات منزوی وجود ندارد. مردم در دهه‌های آینده باید این ارتباط متقابل را درک کنند و از مرز‌ها عبور کرده و اختلافات خود را حل کنند تا روی مشکلات به شکل مشترک و جهانی کار کنند.
تعریف مجدد از نقش مربی
تصور یک مدرس به عنوان مربی عده‌ای دانش آموز در قرن جدیدد در حال تغییر است. این روز‌ها برای اینکه دانش آموزان بتوانند به دانش دسترسی پیدا کنند و حتی یک مهارت فنی نیز بیاموزند، با چند کلیک روی تلفن‌ها، تبلت‌ها و رایانه‌های خود به آموزش دست پیدا می‌کنند و در نتیجه باید تعریف مربی را تغییر دهیم. این ممکن است بدان معنی باشد که نقش مربیان باید به سمت تسهیل در پیشرفت جوانان به عنوان اعضای کمکی جامعه حرکت کند. مقاومت و سازگاری برای نسل‌های بعدی بسیار مهم است.
آموزش مهارت‌های زندگی مورد نیاز آینده
در این محیط جهانی همه چیز در حال تغییر است و جوانان به انعطاف پذیری و سازگاری نیاز دارند؛ بنابراین مهارت‌هایی که کارفرمایان به دنبال آن خواهند بود، در کنار همدلی و هوش هیجانی، خلاقیت، ارتباط و همکاری خواهد بود و هر فردی که قادر به کار در خطوط جمعیتی باشد، می‌تواند در یک تیم بزرگ موثر و تاثیر گذار در نظر گرفته شود.
فناوری برای ارائه آموزش
بیماری عالم گیر COVID-19 باعث شده است که مؤسسات آموزشی در سراسر جهان مجبور شوند به طور ناگهانی تعطیل شده و از مجموعه ابزار‌های فناوری موجود برای ایجاد محتوا و یادگیری از راه دور برای دانش آموزان در همه بخش‌ها استفاده کنند. آموزگاران در سراسر جهان، امکانات جدیدی را برای انجام کار‌هایی متفاوت و با انعطاف پذیری بیشتر تجربه می‌کنند که منجر به مزایای بالقوه دسترسی به آموزش برای دانش آموزان در سراسر جهان می‌شود.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/329254/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چاپ اسکناس 500 هزار تومانی از سوی بانک مرکزی واقعیت دارد؟

سی‌ان‌ان مطرح کرد: بازدارندگی ربوده شده تل‌آویو

ایران از تمام ظرفیت موشکی خود در پاسخ به اسرائیل استفاده نکرد

مرغ ارزان شد

شکست برنامه‌های فرزندآوری

ادعای روزنامه شهرداری تهران: درآمد هر زباله‌گرد 50 میلیون تومان

دعوای درون جریانی و مجلس تندروها

آیفون‌های سرقت شده سر از چین درآوردند!

طراحی جلویی شیائومی Civi 4 در کنسول گوگل پلی مشاهده شد

حمله به جان وحدت

ساخت تصویر متحرک 3 ثانیه‌ای در پیام‌رسان پیش‌فرض اندروید امکان‌پذیر می‌شود

تاریخ سازی جعلی

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: رتبه‌بندی 100 هزار معلم اصلاح شد

سیل برای دبی گران تمام شد

موضع‌گیری دو پهلو

سقوط کامیون نفت‌کش در آب‌نمای کنخ مسیر بندر خمیر

وزیر ارتباطات: تا پایان سال 50 درصد به سرعت اینترنت افزوده می شود

وزیر ارتباطات: یک‌سوم کشور به زیرساخت‌های فیبرنوری مجهز شدند

انتقاد نظامیان اسرائیلی از ضعف ارتش برابر حملات حزب الله لبنان

انقلابیون انتقادی

توضیحات وزیر کشور در مورد آخرین وضعیت امداد رسانی به 5 استان درگیر سیل در کشور

دیدار مشاور رئیس جمهور در امور روحانیت با خانواده شهدا در سمنان

خسارت زلزله 5.6 ریشتری در شمال ترکیه

رییس سازمان برنامه و بودجه: کشور در مدار رشد اقتصادی قرار دارد

شهدا بهترین الگو برای انسان در مسیر الله هستند

آیفون 16 پرو به پوشش ویژه لنز دوربین برای بهبود کیفیت تصویر مجهز خواهد شد

غیور مردان بوشهری در بِستر غیور زنان بوشهری شکوفا شدند

انتقاد حسین عبده تبریزی به مالیات مضاعف علیه سرمایه‌گذاری

بیشترین و کمترین بازدهی نمادهای بازار سهام هفته چهارم فروردین

غربت مرتضی

اعتماد: طعم قدرت‌نمایی ایران را با رویارویی در برابر زنان تلخ نکنیم

تاریخ رونمایی گوشی پرچمدار 2024 سونی لو رفت

معاون مدیریت پسماند: عرضه کیسه‌های پلاستیکی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای ممنوع می شود

اپل بیش‌از 250 میلیون دلار در پردیس سنگاپور سرمایه‌گذاری می‌کند

حق‌شناس: تنش اخیر میان ایران و اسرائیل تأثیری بر نرخ ارز نمی‌گذارد

از چاله به چاه؟

بزرگ‌ترین ریسک اقتصاد ایران در سال 1403

تغییر جایگاه مردان و زنان در اتوبوس‌های بی.آر.تی

اندروید 15 احتمالاً برای افزایش امنیت اقدام به قرنطینه اپلیکیشن‌های مشکوک می‌کند

فرش قرمز برای اسکناس درشت؟

رئیس سازمان سنجش: رئیس جدید سازمان سنجش به زودی معرفی می‌شود

قیمت گوشت مرغ و گوشت گوساله امروز پنجشنبه 30 فروردین

رفتار موذیانه همسایه شمالی زیر ذره‌بین

متحدان اسرائیل در برزخ

رئیس پلیس فتا: فروشندگان سوال‌های جعلی آزمون سراسری بازداشت شده‌اند

آنر 200 لایت به زودی برای عرضه در بازار جهانی رونمایی می‌شود

تقابل نظامی اسرائیل و ایران؛ پیامدها و راه‌حل‌ها

رشد هزار میلیاردی خروج سرمایه از بورس

آشیانه سری

گوشی پرچمدار 2024 هواوی از اندروید 12 استفاده می‌کند