پیام ویژه

آخرين مطالب

با 8 استارتاپ خلاق غیرآمریکایی آشنا شوید خواندنی ها

با 8 استارتاپ خلاق غیرآمریکایی آشنا شوید
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - هفته‌نامه شنبه / سیلیکون ولی، یا دره سیلیکون، جایی که استارتاپ‌ها در آن متولد می‌شوند. سال‌ها پیش در آمریکا سیلیکون ولی بر سر زبان‌ها افتاد. هر سرمایه‌گذاری که می‌خواست بخشی از سرمایه خود را صرف کسب و کارهای آنلاین و اینترنتی کند، سر از سیلیکون ولی درمی‌آورد، اما حالا استارتاپ‌ها در هر جایی متولد می‌شوند.
نکته مهم‌تر این است که نوآوری دیگر محدود به سیلیکون ولی نیست. استارتاپ‌های خلاقانه بسیاری وجود دارند که نوآوری‌های آنها زبانزد خاص و عام شده ولی متعلق به آمریکا و سیلیکون ولی نیستند. مجمع جهانی اقتصاد هم در سال‌2019 تلاش کرد با بررسی خلاق‌ترین استارتاپ‌ها نشان دهد که آنها الزاما متعلق به سیلیکون ولی نیستند. این نهاد بین‌المللی، فهرستی از شرکت‌ها و استارتاپ‌هایی را فراهم کرده که با نوآوری خود شناخته شده‌اند و از ابتدا متعلق به سیلیکون ولی نبوده‌اند.
دایاگنوستیکس1928
این روزها که کرونا به هر جایی سرک کشیده، بهتر می‌توان به اهمیت این استارتاپ سوئدی پی برد. دایاگنوستیکس1938، یک استارتاپ کاملا خلاقانه است که در زمینه پزشکی نوآوری مهمی داشته و می‌تواند به بیماران کمک کند علائم بیماری خود را راحت‌تر تشخیص دهند. این شرکت در حقیقت پلتفرمی را ایجاد کرده که کاربران می‌توانند به کمک آن بیماری خود را با توجه به علائم آن تشخیص دهند.
آرگو اسمارت
همان‌طور که گفتیم، همه استارتاپ‌ها در سیلیکون ولی متولد نشده‌اند. آرگو اسمارت شرکتی برزیلی است که در حوزه کشاورزی فعالیت می‌کند. این استارتاپ به کمک سنسورهایی که دارد، وضعیت گیاهان مختلف را حین رشد‌ رصد می‌کند. در واقع این استارتاپ به کشاورزان کمک می‌کند به صورت آنلاین شرایط محصولات کشاورزی خود را بررسی کنند و به این ترتیب مدیریت بهتری برای محصولات خود داشته باشند.
اپلاید برین ریسرچ
این روزها هوش مصنوعی در بسیاری از کسب و کارها مورد استفاده قرار می‌گیرد. در واقع به کمک هوش مصنوعی، انواع مختلفی از دستگاه‌ها و روبات‌ها ساخته می‌شوند که در حوزه‌های مختلفی کاربرد دارند، اما کاربرد هوش مصنوعی کار ساده‌ای نیست و به مقدماتی نیاز دارد. در کانادا استارتاپی ایجاد شده به نام اپلاید برین ریسرچ. این استارتاپ در زمینه هوش مصنوعی تخصص دارد و به شرکت‌ها و کسب و کارهای مختلف کمک می‌کند به دستگاه‌های مورد نیاز خود دسترسی پیدا کنند؛ یعنی این شرکت به کمک هوش مصنوعی ابزار و روبات‌های لازم را اختراع می‌کند. به این ترتیب برای استفاده از دستگاه‌های هوشمند امروزی دیگر نیازی به ماشین‌های سنتی و یادگیری الگوریتم‌های آن نیست، می‌توان کار پیچیده خود را به این استارتاپ خلاق سپرد.
بنوولنت
همان‌طور که گفتیم، این روزها بسیاری از افراد از هوش مصنوعی برای بهبود عملکرد خود به‌ویژه در کسب و کارها بهره می‌گیرند‌ اما همیشه نیاز به یک دستگاه یا روبات فیزیکی نیست. بسیاری از شرکت‌ها کار خود را به کمک نرم‌افزارهای هوشمند انجام می‌دهند. شرکت بنوولنت یکی از همان استارتاپ‌هایی است که عمده تمرکز خود را روی ساخت و تولید نرم‌افزارهای مدرن به کمک هوش مصنوعی گذاشته‌است. این شرکت بریتانیایی اطلاعات لازم را از مشتری می‌گیرد و در کوتاه‌ترین زمان ممکن، نرم‌افزار مورد نظر را ایجاد می‌کند.
بست‌مایل
سوئیس یکی از پیشرفته‌ترین کشورهای جهان است. در این کشور از خودروها و لوازم حمل‌ونقلی استفاده می‌شود که راننده ندارند و به صورت مستقل و به کمک اینترنت اشیا جابه‌جا می‌شوند. اما در این کشور استارتاپی خلاقانه روی کار آمده به اسم بست‌مایل که به بهبود عملکرد این خودروها کمک می‌کند. در این کشور اتوبوس‌هایی وجود دارند که بدون حضور راننده کار می‌کنند. بست‌مایل به شرکت‌های دارنده این اتوبوس‌ها کمک می‌کند بهتر و دقیق‌تر این خودروهای خود را مدیریت کنند.
بیت پسا
حتما نام بیت‌کوین به گوشتان خورده، ارزی مجازی که این روزها بازارش حسابی داغ شده و در بسیاری از کشورهای پیشرفته به‌راحتی آن را معامله می‌کنند. اما اگر کسی در کشورهای در حال توسعه به دنبال خرید و فروش این ارز مجازی باشد، چطور باید اقدام کند؟ در آفریقا استارتاپی به نام بیت پسا‌ راه‌اندازی شده که به مردم کمک می‌کند در صورت تمایل بیت‌کوین خریداری کنند و یا بفروشند. در واقع این استارتاپ فضایی را برای معامله بیت‌کوین برای مردمی در شرایط عادی، فراهم می‌کند. مقر این استارتاپ هم در کشور کنیا قرار دارد.
دیلر
اگر نگاهی به فیلم‌ها و سریال‌های امروزی بیندازید، حتما چشمتان به تصاویر هوایی جذاب می‌خورد؛ تصاویری که عمدتا با نام هلی‌شات می‌شناسیم، اما همه امکانات لازم برای دست یافتن به تصاویر هوایی را ندارند. در فرانسه استارتاپی راه‌اندازی شده به نام دیلر که عمده تمرکز خود را روی پهپادهای کوچک گذاشته و به افراد اجازه می‌دهد در صورت نیاز از هر جایی به تصاویر هوایی زیبا و جذاب دست پیدا کنند. آنها هم می‌توانند تصاویر هوایی موجود را ببینند و خریداری کنند و هم می‌توانند تصاویری جدید سفارش دهند. این استارتاپ خلاقانه در قالب سایت و به صورت حضوری خدمات خود را ارائه می‌دهد.
اورلجر
معامله طلا و جواهر کار ساده‌ای نیست. بسیاری از اوقات خرید و فروش کالاهای ارزشمندی مثل الماس می‌تواند با کلاهبرداری‌های بزرگ همراه شود. در بریتانیا استارتاپی راه‌اندازی شده به نام اورلجر که تلاش دارد جلوی این کلاهبرداری‌ها را بگیرد. در واقع عمده تمرکز این استارتاپ روی مسئله کلاهبرداری و قاچاق است که به صورت آشکار انجام می‌شود. مسئولان در این شرکت تلاش دارند مانع انجام این کلاهبرداری‌ها شوند.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/405272/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اسرائیل سرگردان در بحران

حادثه برای مینی‌بوس کارکنان سازمان آب و برق؛ 2 نفر جان باختند

ین ژاپن باز هم سقوط کرد

چرا پوتین در جنگ اوکراین از سلاح هسته‌ای استفاده نمی کند؟

واگذاری زمین به 177 خانوار ایثارگر آذربایجان شرقی

10 کُشته درپی آتش‌سوزی هتلی در جنوب برزیل

بانک مرکزی: کاهش نرخ رشد 12 ماهه نقدینگی تداوم دارد

پیکسل 8a بار دیگر رؤیت شد؛ میان‌رده جذاب گوگل برای رقابت با گلکسی A55

مچاله شدن پراید در تصادف با پژو

استفاده از کولر گازی چه میزان قبض برق را افزایش می‌دهد؟

برنامه/ از حال عزیزان خود باخبر باشید

فرونشست زمین، خودروی پراید را بلعید

چقدر کمتر از دوره برجام نفت می‌فروشیم؟

محتوای جذابی در راه Modern Warfare 3 و وارزون است

مرگ تلخ 2 نفر در رودخانه ارومیه

اوپو گوشی میان‌رده A60 را با طراحی متفاوت دوربین رونمایی کرد

مناقشه حجاب، از «ایتا» تا خیابان

قیمت گوشت مرغ 239 هزار تومان شد!

آماری عجیب از میزان آسیب نخاعی در تصادفات: سالانه بیش از 2 هزار نفر!

شارژر 240 وات پیشرفته ریلمی با قیمت بسیار عجیب رونمایی شد

قیمت رانا به کانال 600 میلیونی بازگشت

واژگونی مرگبار خودروی شوتی حامل سوخت قاچاق

قیمت عجیب حواله‌های خودرو؛ 12 میلیارد تومان ناقابل!

امام جمعه اهواز خطاب به مسئولان: تنها تا مهر و آبان ماه جاری برای کار کردن وقت دارید

آنر 200 لایت معرفی شد؛ قدرتمند و خوش قیمت با دوربین‌های فوق‌العاده

تاریخ‎نگاری یک‌طرفه

نجات 18 نفر که گرفتار سیل در روستای شادکام بافق شده بودند

آلزایمر ارزی دولتمردان

تردز به ابزار فیلتر کردن عبارت‌های توهین‌آمیز مجهز می‌شود

انفجار گاز در نیشابور، یک فوتی برجای گذاشت

هشدار درباره نفت 100 دلاری و تورم جهانی

محافظ سابق خاتمی: در سال 75 می‌خواستم هاشمی را ترور کنم

انتقال دانش‌آموزان مناطق مرزی خراسان جنوبی با خودروهای ارتش به محل آزمون کنکور

به‌روزرسانی جدید Lords of the Fallen منتشر شد

خانه‌ دار کردن مردم به سبک دولت سیزدهم

پسربچه گمشده به آغوش مادرش بازگردانده شد

تردد از آزادراه تهران-شمال به سمت چالوس ممنوع شد

صادرات 500 میلیون دلار اقلام نساجی در سال گذشته

ثبت اختراع جدید سونی؛ واکنش کنترلر به صدای کاربر

صدام و هیتلر؛ از میل به ویرانگری تا قهرمان پرستی

موافقت با تعطیلی شنبه ها/ دولت چراغ سبز نشان داد

دفترچه سوالات کنکور علوم تجربی و دانشگاه فرهنگیان منتشر شد

واردات قهوه 75 درصد افزایش یافت

برنامه امسال دولت سیزدهم برای عبور موفق از اوج بار تابستان

بیت‌ کوین کمیاب‌ترین دارایی دنیا شد

جریان گاز در مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی و کرمان پایدار است/ اعزام تیم‌های امداد برای خدمت‌رسانی

کمپانی TSMC از فرآیند تولید 1.6 نانومتری خود برای نیمه‌هادی‌ها رونمایی کرد

از «گشت ارشاد» تا «طرح نور» فقط دو نوروز فاصله افتاد؛ برای زنان پرونده قضایی تشکیل می‌شود؟

گجت عجیب سونی معرفی شد؛ عملکردی شبیه به آن چیزی که در فیلم Dune دیدید

تسلیحات، واجب تر از نان شب