پیام ویژه

آخرين مطالب

گلایه یک مداح از برخی امامان جماعت ویژه سایر رسانه ها

گلایه یک مداح  از برخی امامان جماعت
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - فارس / یک مداح اهل بیت(ع) با اشاره به اینکه برخی امامان جماعت‌، افراد را از مسجد فراری می‌دهند، گفت: زمانی خاطرم است که در ایام محرم مساجد شلوغ می‌شد، اما امروز فقط تکیه‌ها و حسینیه‌ها شلوغ می‌شود و در مساجد خبری نیست.
حنیف طاهری مداح اهل بیت (ع) با اشاره به ضرورت حضور و مشارکت جوانان در امور مدیریتی مساجد و هیأت‌ها اظهار داشت: طبیعتاً برای انجام یک کار باید از ظرفیت جوانان استفاده کرد و بدون حضور آنان اتفاق نمی‌افتد. البته حضور یک بزرگتر و فرد باتجربه برای نظارت بر کار لازم است تا فرضاً ‌بگوید، اینجا حواستان باشد و مشورت ‌دهد، اما کار باید دست جوانان باشد.
وی افزود: من چند سال دیگر می‌خواهم مداحی کنم؟ در حوزه مداحی باید چند نفر را کنار خودم داشته باشم تا کار کنند و با حمایت‌های من بعد از 5 ـ 6 سال، آن‌ها در جلسات بخوانند. در حوزه هیات‌داری نیز همین روند باید باشد؛ یعنی در برگزاری جلسات هیات باید قشر جوان حضور پیدا کنند. بعد از چندسالی آن‌ها ناظر و مشاور شوند و نفر دیگری جای او بیاید و کار انجام دهد.
ضرورت کادرسازی در هیأت امام حسین
طاهری با اشار به اینکه در هیات امام حسین باید کادرسازی شود، تصریح کرد: اگر این مهم رخ ندهد، کار به کِسلی و سکون می‌رسد زیرا فکر افراد یک مدل است، درحالی که حضور نیروهای جوان، فارغ از انجام کار عملی، موجب ایده‌پردازی می‌شود. این ایده و تفکرهای جدید تحت نظارت بزرگترها، با نیروی جوانان اجرایی می‌شود. بسیاری از هیات‌ها به خاطر اینکه جوانان را جذب نکردند، یعنی بزرگترها، پسرها و خانواده‌هایشان را نتوانستند به هیأت بیاورند، در یک رنج سنی باقی مانده و به شدت از لحاظ ظاهر و محتوا اُفت کرده‌اند.
چرا مساجد، نمازخانه شدند؟
این مداح اهل بیت(ع) با اشاره به اینکه متاسفانه مساجد کشور نیز امروزه به این مشکل دچار شده‌اند، گفت: متاسفانه مساجد ما امروز با یک نمازخانه بین‌جاده‌ای هیچ تفاوتی ندارند. برخی امامان جماعت در مناسبت‌های خاص برنامه‌هایی اجرا می‌کنند اما چند مسجد این کار را می‌کنند؟ ما از مسجد هیأتی شدیم و همه چیز را در مسجد یاد گرفتیم ولی امروز مسجد برنامه‌ای ندارد.
امور مساجد وظیفه‌اش چیست؟
وی با بیان اینکه امور مساجد یک بار واضح توضیح دهد چه وظایفی دارد، گفت: در هیأت ما به فردی، می‌گوییم کار انجام دادی،‌ دست شما را هم می‌بوسیم و با حفظ جایگاه شما را در صدر مجلس می‌نشانیم و همیشه، همه باید به شما احترام بگذارند. در مساجد هم اینگونه باید باشد. برخی ائمه جماعت مساجد دیگر توان انجام کار و نوآوری را ندارند. دیگر کافی است. کاری از دست آن‌ها برنمی‌آید و جوان‌ها باید وارد میدان شوند. تاریخ‌ حضور و مسئولیت یک امام جماعت چه زمانی تمام می‌شود؟ آن‌ها تا چه زمانی باید مسجد را اداره کند؟
طاهری گفت: مسجد نیروگاه هسته‌ای نیست که شما بخواهید برای آن برنامه خاصی بریزید. کار مشخص دارد. فرضاً عیدغدیر تزیین کنید یا در مناسبت‌های شهادت، دسته عزاداری داشته باشید و برنامه‌های کلان‌تر محتوایی، فرهنگی و تربیتی اجرایی کنید اما امروز مساجد در امور بسیار ساده‌ای لنگ می‌زنند.
اداره‌ای شدن آفت مساجد است
این مداح اهل بیت (ع) با بیان اینکه آفت مساجد ما امروز این است که مانند اداره شده‌اند، گفت: مساجد امروز اداره‌ای مدیریت می‌شود؛ در حالی که مسجد مردمی‌ترین نهاد مملکت است. انقلاب ما داخل مساجد و هیأت‌ها جرقه‌هایش زده شد و تمام اتفاقات بزرگ داخل مساجد ما رخ داده است. امروز چرا مساجد ما باید این‌گونه شود؟
چرا هیأت‌ها را از مساجد بیرون می‌کنید؟
وی با اشاره به اینکه جوانی که تا 20 سالگی پایش به مسجد باز نشده یا پای ثابت به مسجد نمی‌رود، چگونه می‌توان مسجدی کرد، گفت: این آفت بزرگی است. در پی این سوءمدیریت‌ها امروز هیأت را در مقابل مسجد قرار می‌دهند؟ برخی ائمه جماعت، هیأت‌ها را از مساجد بیرون می‌کنند. آقایان مسئول امور مساجد، رسیدگی کنند. فرضاً 20 تا هیات شاخص را انتخاب کنند، 20 تا مسجد شاخص را هم در نظر بگیرند و فضا را برای حضور آنان در مسجد ایجاد کنند. سپس از آن‌ها کار بخواهند. اگر هیاتی هم اشتباه کرد به او تذکر بدهند. خواهند دید که قطعا آن هیات هم گوش می‌کند.
ساخت حسینیه با وجود مساجد خرج اضافه است
طاهری با بیان اینکه در تهران این همه مسجد وجود دارد، اما همه‌ هیاتی‌ها دنبال این هستند که حسینیه بسازند، گفت: این‌ها خرج اضافی است، اما مشکل این است که جا ندارند. مسجد که ملک پدری برخی نیست. آقای امام جماعت 90 ساله را موظف کنید فقط نماز بخواند، اما مدیریت مسجد را به یک جوان واگذار کند. آن زمان خواهید دید که مسجد چگونه جذاب می‌شود.
در گذشته محرم‌ها مساجد شلوغ می‌شد، اما امروز حسینیه‌ها شلوغ است
این مداح اهل بیت (ع) با اشاره به اینکه برخی امامان جماعت‌، افراد را از مسجد فراری می‌دهند، گفت: مساجد ما منفعل هستند. زمانی خاطرم است که در ایام محرم مساجد شلوغ می‌شد، اما امروز فقط تکیه‌ها و حسینیه‌ها شلوغ می‌شود و در مساجد خبری نیست.
پایگاه هیأت ‌به مساجد برود، موجب جذب جوانان است
وی با بیان اینکه برای مسئول امور مساجد، چه بدی دارد که 2 هزار جوان در مساجد شما سینه بزنند؟ افزود: ما در محرم‌ها، عزاداری خود را در یک مسجد برپا می‌کنیم. شب عاشورا این مسجد موقع نماز جماعت پر می‌شود و تماما جوان‌ها در صفوف نماز حضور دارند. اگر امام جماعت یک روی خوش نشان دهد، آنها فردا شب هم برای نماز به مسجد نمی‌آیند؟ اما این افراد فردای عاشورا از مسجد خداحافظی می‌کنند تا عاشورای سال دیگر، زیرا هیأت را از مسجد بیرون می‌کنید. اما اگر شما پایگاه این هیأت را مسجد قرار می‌دادید، جوان‌ها در طول سال با شما آشنا می‌شدند و کار فرهنگی هم می‌کردند.
مرکز رسیدگی به امور مساجد واقعاً چه می‌کند؟
طاهری با اشاره به اینکه برخی مسئولین باید جواب خدا را روز قیامت بدهند که این املاک با این عظمت دست آنها افتاده است و نه خود کار فرهنگی می‌کنند و نه اجازه ورود یک پایگاه فرهنگی را می‌دهند، تصریح کرد: برخی از مساجد هیچ کاری برای تبلیغ دین اسلام نمی‌کنند؛ مگر معدود مساجدی که فعال هستند. مرکز رسیدگی به امور مساجد واقعاً چه می‌کند؟ در این سال‌ها هم که مدام در حال تغییر مسئول است. هر مسولی می‌آید، مدام ادعا می‌کند که با جوانان در ارتباط هستیم اما مشخص نیست چه می‌کنند. روزی مسئول امور مساجد، فردی بود که قبل‌تر در حوزه جوانان مسئولیت داشت، اما وقتی آمد برای مساجد ما هیچ اتفاقی نیفتاد! همچنان امامان جماعت در مساجد بر اساس سلیقه خود در حال مدیریت امور هستند.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/437766/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

طرح تامین مالی ⁧تولید⁩ و زیرساخت‌ها در شورای نگهبان تایید شد

اندروید 15 برنامه‌های مشکوک را قرنطینه می‌کند

روایت چتم‌هاوس از موفقیت راهبردی ایران در حمله به اسرائیل

ماجرای شایعه خروج ایران از ایکوم و ایکوموس چیست؟

پادشاه لخته

ریاض برای متعادل کردن بودجه به نفت بالای 96 دلار نیاز دارد

74 هزار فعالیت تعمیراتی با هدف افزایش تولید نفت در گچساران

یک دهه حرف‌های تکراری؛ آیا مواضع فرزین با رئسای سابق بانک مرکزی تفاوتی دارد؟!

جزئیات افزایش حقوق سرایداران مدارس اعلام شد

معاریو: ایران، روز قیامت را به اسرائیل نشان داد

صلاحیت خریداران استقلال و پرسپولیس تأیید شد

آغاز فروش اینترنتی دارو از ماه آینده

مهلت تبدیل مجوزهای قدیمی فعالان اقتصادی به مجوزهای جدید اعلام شد

لحظه‌ای بزرگ در انتظار لپ‌تاپ‌های ویندوزی است

تلفات بارندگی و سیل در پاکستان به حدود 100 تن رسید

در دیدار رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران با مدیران ارشد بیمه دی مطرح شد؛ بیمه دی موجب رضایتمندی خانواده‌‌ی بزرگ ایثار و شهادت و مایه‌ی آبرومندی در دولت گردید

موج تعدیل نیرو به خالق هوش مصنوعی Stable Diffusion رسید

از خاتمی تا دایی در مراسم ترحیم همسر «محسن مهرعلیزاده»/ تصاویر

ساخت و ساز در کیش باید الگوی صنعت ساختمان سازی در کشور باشد

اقدام روز گذشته اسرائیل گوشمالی دیگری خواهد داشت/ پاسخ ایران می‌تواند اشکال متفاوت داشته باشد

حمله شرور قمه‌به دست به خودروی پلیس

امدادرسانی 112 روستا در سیستان و بلوچستان

‏ویدئویی از سرقت با خونسردی کامل و بدون ماسک از پارکینگ و انباری یک مجتمع

قتل راننده تاکسی ترکیه‌ای به دست مسافر ایرانی

بنیاد شهید تا پایان فروردین 1403 ، حدود 2 هزار میلیارد تومان به بیمه دی بدهی دارد

مدل جدید گوشی ارزان گلکسی F15 سامسونگ عرضه شد

توییت جدید عضو دفتر رهبر انقلاب پس از اظهاراتش درباره حجاب

مذاکرات هند و اوپک درباره تحولات بازار نفت

اعلام برنامه های هفته سلامت در نشست رییس مرکزتوسعه سلامت با خبرنگاران

واردات نفت چین از روسیه در ماه مارس افزایش یافت

فیلمی از لحظه انفجار مغازه عطرفروشی

مقام مسئول: 6 دهک جامعه توان خرید خانه را ندارند

آیت‌الله جوادی آملی: بانک‌ها جلوی اختلاس‌ها را بگیرند

بنچمارک ناامیدکننده چیپست جدید Kirin 9010 هواوی

انتصاب سرپرست جدید موسسه آموزشی علوم وفنون کیش

عملکرد وزارت نفت در بخش‌های نفت، گاز، پالایش و پخش و پتروشیمی بررسی می‌شود

تصاویری از خسارت سیل امارات

امدادرسانی‌ نیروهای بسیج و سپاه در مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان

ایران به فناوری سامانه پایش وضع ماشین‌های دوار دست یافت

نشست هم اندیشی با تشکل‌های ایثارگر استان کرمانشاه

ارسال مواد غذایی به سیل‌زدگان سیستان‌وبلوچستان توسط نیروی هوایی ارتش

هشدار وزارت بهداشت به مادران باردار درباره زایمان تقویمی

دستگاه های صدرنشین و قعر نشین تبدیل مجوزهای کاغذی را بشناسید

مشاهده 4 قلاده خرس قهوه‌ای در منطقه حفاظت شده اشترانکوه

ویژگی احتمالی بعدی اندروید، در آیفون وجود ندارد

به‌کارگیری توانمندی داخلی در تعمیر تجهیزات خط میبد - نائین

امدادگران آمریکایی در حال آزمایش لباس های جت گرانشی

گروگان‌گیری دختر 16 ساله در تهران

قاضی زاده هاشمی: بنگاه های اقتصادی بنیاد شهید واگذار می شود

پورعباس: سازمان ملی سنجش در مرحله ابلاغ توسط شورای انقلاب فرهنگی قرار دارد