پیام ویژه
چگونه احتمال جنگ نظامی ایران و آمریکا ضعیف شد؟
سه شنبه 4 تير 1398 - 09:34:35
اخبار ویژه - پیش از این با اتکا به بیانات رهبری تشریح کردیم که احتمال جنگ ایران و آمریکا چقدر است؟ و تا به امروز این پیش بینی به قوت خود باقی است ولی در ذیل میخواهیم مرحله‌ای را تشریح کنیم که جنگ نظامی ایران و آمریکا که در اوج خود به سر می برد ولی بازهم اقتدار دفاعی ایران این احتمال را به قعر کشاند.
به گزارش گروه اخبار سیاسی پایگاه خبری “ رخ ”، وقتی پهپاد آمریکایی گلوبال هاوک (RQ4) بامداد روز پنجشنبه از عمان اوج گرفت، نه تنها 4 خدمه کنترل کننده بلکه سران یاوه‌گوی آمریکایی از قدرت دفاعی ایران اطلاعی نداشتند که ایران در رصد بزرگترین و پر قدرت ترین هواپیمای بدون سرنشین هست ولی وقتی به راحتی تمام این پهپاد توسط سیستم دفاعی سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران ساقط شد. نه تنها سران آمریکایی در بهت این سقوط در سکوت ماندند بلکه بر تمام دنیا ثابت شد که ایران علاوه بر موفقیت در مقابل فشارهای اقتصادی آمریکا(که ابر قدرت کاذب نامیده می شود) در زمینه دفاعی مقابل تهدیدات کاذب آمریکا مقتدرانه ایستاد.
وقتی احتمال جنگ نظامی ایران و آمریکا در اوج به قعر کشیده می شود

تاکنون در مورد آینده روند تحولات بین ایران و آمریکا نظرات متفاوتی مطرح شده است. مخالفان نظام قدرتمند نظام جمهوری اسلامی ایران هر روز بر طبل جنگ نظامی می کوبیدند و با تکیه بر قدرت کاذب نظامی آمریکا پیروز این جنگ را آمریکا می دانستند اما وقتی آمریکا با تجاوز مخفیانه بامدادی به مقصود خود نرسید و پر قدرت ترین پهپاد خود را در خاک ایران از دست داد محاسبات نظامی آمریکا و مخالفان به یکباره بهم ریخت.
در این میان ترامپ به یک اعتراف رسانه‌ای روی آورد و ترس خود از حمله نظامی به ایران را به این شک بیان کرد: «برنامه حمله به ایران آماده بود، اجرای آن مشروط به تأیید من بود و وقتی من فهمیدم که حدود 150 ایرانی احتمالاً در این حمله کشته می‌شوند در این موضوع تجدید نظر کردم»، به اذعان برخی کارشناسان سیاسی و نظامی ایران و آمریکا از پاسخ دو پهلوی ترامپ بعداز ساقط شدن پهپاد این دو سوال بی پاسخ ماند:
آیا ترامپ اصلا دستور حمله نظامی صادر کرده بود؟ ترامپ دستور چرا باید به یکباره دستور لغو جنگ را صادر کند؟ چرا ترامپ مانع اصلی جنگ نظامی ایران و آمریکا شد

ترامپ به تازگی فعالیت‌های تبلیغاتی خود را برای انتخابات ریاست جمهوری 2020 به صورت رسمی آغاز کرده و در چنین برهه‌ای چندان علاقمند نیست وارد جنگ شود. جنگی که تبعات آن مشخص نیست و ممکن است باعث کشته شدن سربازان آمریکایی شود و این قطعا موضوعی است که بر روند تبلیغات ترامپ تأثیر منفی می‌گذارد.
امیرعلی ابوالفتح، کارشناس مسائل آمریکا در مورد روند تنش بین ایران و آمریکا و صحبت‌های اخیر ترامپ مبنی بر اینکه حاضر است بدون پیش شرط با ایران مذاکره کند، خاطرنشان کرد: روند تحولات بین دو کشور سریع و پیچیده است از طرف دیگر باید به این موضوع توجه داشت که ترامپ و دولت او غیرقابل پیش بینی هستند صدای واحدی از واشنگتن درباره ایران شنیده نمی‌شود بنابراین خیلی نمی‌شود روی حرف‌های ترامپ حساب باز کرد. آنچه که مشخص است این است که تنش بین دو کشور رو به تزاید است، برخی از کارشناسان معتقدند که ترامپ می‌خواهد ایران به سمت لبه پرتگاه جنگ با هدف آغاز مذاکرات برساند استراتژی که دولت واشنگتن درباره کره شمالی به کار برد و جواب داد ولی از طرف دیگر معلوم نیست چنین چیزی درباره ایران جواب دهد چرا که رهبر معظم انقلاب بر عدم مذاکره با آمریکا تاکید و اعلام کرده‌اند که ترامپ حتی شایسته تبادل پیام نیست.
وی افزود: برخی از تحلیل گران می‌گویند افزایش تنش و وقوع درگیری نظامی بین دو کشور امری اجتناب ناپذیر است و برخی دیگر نیز معتقدند که دو طرف ایران و آمریکا به خاطر ترس از عواقب جنگ در اوج تنش‌ها در نهایت راهی را برای مذاکره پیدا می‌کنند و این زمانی رخ می‌دهد که ایران احساس کند، توازنی وجودی دارد و در موضع ضعف قرار ندارد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در مجموع روند اتفاقات و مسائل بیانگر این موضوع است که در آینده نزدیک شاهد کاهش تنش بین دو کشور نخواهیم بود.
کلام آخر…
وقتی ترامپ و هم پیمانان منطقه‌ای آمریکا در تله قدرت نظامی ایران گیر افتادند بدون هیچ وقفه‌ای از حمله نظامی به ایران منصرف شده و ترامپ نیز از این آب گل آلود برای تبلیغات انتخاباتی خود ماهی گرفت با وجود روحیات وحشیانه دم از جلوگیری خون و خون ریزی زد. از طرفی چهره واقعی سران آمریکا به تمام دنیا نمایش داده شد که آمریکا اگر می توانست و قدرت نظامی کافی را داشت مطمئنا با ایران مقابله نظامی خواهد داشت. در این خصوص نخست وزیر مالزی اذعان کرد که اگر ترامپ یک دوره دیگر رئیس جمهوری آمریکا شود منجر به جنگ جهانی خواهد شد.( جزئیات بیشتر )

http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/230788/چگونه-احتمال-جنگ-نظامی-ایران-و-آمریکا-ضعیف-شد؟
بستن   چاپ