پیام ویژه
علمای اهل سنت: شرکت در انتخابات واجب شرعی است/ انتخابات واقعا آزاد است
سه شنبه 30 مهر 1398 - 18:03:26
پیام ویژه - در حالی که اسفند ماه قرار است انتخابات مجلس شورای اسلامی برگزار شود اما از حالا شبکه‌های وهابی همچون کلمه، پروژه قدیمی و نخ نما شده، تحریم انتخابات را آغاز و آن را به مذهب پیوند می‌دهند.

به گزارش جام نیوز ، در همین راستا، نظر علمای اهل سنت را درباره انتخابات و مشارکت مردم در آن جویا شدیم.
مولوی شمس الحق دامنی، امام جمعه اهل سنت ایرانشهر در این زمینه گفت: «اهل سنت از ابتدای انقلاب خودشان را بدنه این انقلاب دانستند و می‌دانند و هستند. اهل سنت هیچ جدایی از این انقلاب ندارند و حیات خودشان را در این انقلاب می دانند. اهل سنت و الجماعت می دانند انقلاب برای خودشان است و در راستای تحقق خواسته های خود آنان است. ما هیچ گاه اقدامی که در تضعیف این نظام و انقلاب باشد را انجام نداده و نخواهیم داد. علمای اهل سنت همواره از اهل سنت خواسته اند که اولا شرکت و مشارکت عمومی را بالا ببرند و بعد در پی انتخاب اصلح باشند. ان شالله تعالی دشمنان در این خواسته خودشان و تبلیغاتشان موفق نمی شوند و اهل سنت در صحنه حضور خواهند داشت.»
ماموستا محمد صالح هاشم آبادی، امام جمعه اهل سنت بوکان نیز در این زمینه گفت: «نظر ما و نظر همه علمای اهل سنت، مطابق با قرآن و سنت که می فرماید کلکم راع و کلکم مسئول عن رعیته، ما همه مسئول هستیم که در مقابل این اقتدار و امنیت و این عزتی که داریم که تحت رهبری رهبر معظم انقلاب بدست آمده؛ اگر در صحنه نباشیم، قطعا ضرر کرده ایم و صحنه را به افراد دیگر می‌دهیم. نظر ما و نظر سایر علمای اهل سنت این است که حتما باید در انتخابات شرکت کنیم.»
این عالم اهل سنت افزود: «این انتخابات واقعا آزاد است و من خودم قبلا یک بار در همین منطقه خودمان به عنوان نامزد انتخاباتی شرکت کردم؛ واقعا بدون هیچ تبعیضی انجام می شود در محل ما ترک و کرد و شیعه و سنی در کنار هم مشارکت می کنند؛ هیچ تبعیضی رخ نمی دهد و من تبعیضی ندیده ام. درست است که مساله اختلاف نظر و سلیقه هست اما اینطور نیست که در میان مسئولین این وجود داشته باشد. یک انتخابات خیلی منصفانه و خیلی آزادانه محقق می شود و رخ می دهد. شاید برخی افراد در بعضی مناطق کارهای خلاف اخلاق انجام می‌دهند اما این دلیل نمی شود شانه خالی کنیم بلکه باید در این انتخابات حضور پررنگ داشته باشیم و خودمان برای خود تعیین تکلیف کنیم. اهل علم و روحانیت و طلاب از یک قشر خاص و نفر خاص حمایت نکنند. افراد شایسته را معرفی بکنیم و از جناح بندی های سیاسی خودداری کنیم. از کارهایی که به روحانیت لطمه بزند، خودداری کنیم. اصلح را بشناسیم و رای بدهیم و به وظیفه خود عمل کنیم. به نظر بنده اصلح مهم است؛ کسی که صادقانه می خواهد خدمت کند. کسی که شایستگی دارد و به دنبال وحدت و اخوت و برادری است. نباید تعصب داشته باشیم؛ خواه شیعه باشد، خواه سنی. کسی که تعصب دارد، نمی تواند مفید باشد. ما در مملکتی هستیم که باید افراد اصلح را انتخاب کنیم؛ چه شیعه باشد، چه سنی.»
مولوی نظر محمد زعیمی، امام جمعه و مدیر دارالقرآن سراوان نیز گفت: «مشارکت در انتخابات وظیفه همگانی است. باید از نگاه شرع در انتخابات شرکت کنیم و فرد اصلح را انتخاب کنیم تا به مردم و جامعه خدمت نماید. فردی را انتخاب کنیم که به فکر منافع عمومی است. علمای اهل سنت فتوا داده اند که شرکت در انتخابات واجب و امری ناگزیر است و باید مردم و اهل سنت در صحنه حاضر باشند و شرکت کنند و افرادی که برای کشور و اسلام مفید هستند را انتخاب کنند. هم درد کشور و هم انقلاب و از همه مهمتر درد اسلام را داشته باشند و دلسوز باشند. به این افراد باید رای دهیم.»
مولوی عبدالستار حسین زهی، امام جمعه اهل سنت خاش هم درباره موضوع انتخابات گفت: «انتخابات یک برنامه سیاسی و ملی و مذهبی است. هم یک امر ملی هست و هم یک امر واجب شرعی است. وقتی ما در یک مملکت زندگی می‌کنیم، وظیفه داریم در انتخابات آن هم شرکت کنیم و خودمان برای خود تعیین تکلیف کنیم. برای حفاظت از مملکت و برداشتن تنش ها ما موظف هستیم تا هم خود شرکت کنیم و هم دیگران را تشویق به شرکت کنیم. باید افراد شایسته انتخاب شوند. چون در منطقه ما، طبق نظر ما، چون اهل سنت بیشتر هستند، همانطور که در بین تشیع افراد کاربلد و کاردان وجود دارد، در میان ما نیز می باشد؛ چون ما اغلب اهل سنت هستیم، خوب است فردی هم عقیده با خودمان انتخاب شود اما مهم صلاحیت است و مردم به افراد با صلاحیت و دلسوز رای بدهند.»
امام جمعه اهل سنت خاش افزود: «در میان اهل سنت نیروهای جوان و تحصیلکرده زیاد است. همگی وفادار به انقلاب و نظام هستند و مقام معظم رهبری و انقلاب را دوست دارند و فدایی انقلاب هستند. امید است این ها رد صلاحیت نشوند و در پست های کلیدی جا داده شوند و بها داده شوند و به ایشان فرصت بدهند، تا این وحدت و همدلی، روز به روز در مملکت ما حفظ شود و فزونی گردد ان شاءالله. مشکلات و تبعیض ها برطرف شود، همانطور که دغدغه مقام معظم رهبری هم این است. امیدوارم شایسته سالاری شود و از اهل سنت در پست های کلیدی فرمانداری، استانداری و … استفاده شود و جوانان تحصیل کرده و دارای مدارک بالا به عنوان یک ایرانی در همه پست های کلیدی جایگاه ویژه ای داشته باشند و ان شاء الله ایده و دیدگاه مسئولان ما هم اینگونه است.»
106

http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/272689/علمای-اهل-سنت--شرکت-در-انتخابات-واجب-شرعی-است--انتخابات-واقعا-آزاد-است
بستن   چاپ