پیام ویژه
شور انتخاباتی کجاست؟!
دوشنبه 28 بهمن 1398 - 8:21:07 AM
پیام ویژه - فارغ از دلایل پیدا و پنهان این وضعیت، اغلب رسانه های بیگانه رضایتمندانه به استقبال فضای کنونی رفته‌اند.

به گزارش جام نیوز ، تنها چندروز به برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی باقی مانده است و علی‌رغم جنب و جوش کنشگران سیاسی، شور حداکثری بر فضای انتخاباتی کشور حکم‌فرما نیست.
فارغ از دلایل پیدا و پنهان این وضعیت، اغلب رسانه‌های بیگانه رضایتمندانه به استقبال فضای کنونی رفته‌اند.
جام نیوز به اقتضای کارویژه خود که رصد خروجی این رسانه‌هاست، نمونه تحلیل‌های آنان را از منظر مخاطبان خود می‌گذراند.
💢 بی بی سی: گروه‌های مختلف "اصولگرا" در ایران نتوانستند به توافق برسند تا یک فهرست مشترک 30 نفره از نامزدهایشان برای انتخابات مجلس شورای اسلامی در تهران ارائه کنند.
🔹 جبهه پایداری از شورای ائتلاف در تهران برای عمل "بر خلاف توصیه‌ها و قواعد عقلی و نقلی" انتقاد کرده و فهرست مستقل خود را منتشر کرده است.
🔹 حضور قالیباف یکی از موارد اختلاف‌برانگیز در رسیدن به فهرست واحد انتخاباتی میان اصولگرایان بوده است.
💢 رادیو فردا: بر پایه نتایج یک نظرسنجی دانشگاهی، 75 درصد پایتخت‌نشینان به‌دلیل نارضایتی از نحوه مدیریت کشور در انتخابات مجلس شرکت نخواهند کرد.
💢 رادیو زمانه: احزاب و جریان‌های رسمی ایران اعم از اصلاح طلبان و اصولگرایان، چنان از مردم فاصله دارند که به جرأت می‌توان گفت هیچ‌کدام از شکاف‌های بنیادی سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی در رقابت انتخاباتی آن‌ها بازنمایی نمی‌شود.
🔹 جناح‌های غالب حکومت، فارغ از مشکلات معیشتی، سخت در تلاش برای قبضه کرسی‌های مجلس‌ هستند.
🔹 فراتر از تبلیغات، جای یک موضوع در این انتخابات خالی است: مشکلات و مطالبات واقعی کارگران تهی‌دست و تأمین اجتماعی آن‌ها.
💢 شبکه من و تو| «فربد طلایی» کارشناس مسائل راهبردی و تحلیلگر سیاسی: جمهوری اسلامی در قانون اساسی خود نشان داده که جایگاه مهمی برای آرای عمومی قائل است و آیت‌الله خمینی به‌عنوان بنیان‎گذار این نظام، مجلس را در رأس امور توصیف می‌کند.
🔸 رأی ندادن و پرهیز از مشارکت در انتخابات، عمل اشتباهی است؛ این واکنش ـ حتی اگر از دست دولت هم ناراضی یا عصبانی باشیم ـ در نهایت به ساختار دموکراسی کشور لطمه می‌زند.
ناگفته پیداست که رسانه دشمن متناسب با خصومت خود همواره تصویری تیره‌تر از واقع برای مخاطب به نمایش می‌گذارد و اساسا کاستن از حرارت انتخاباتی را به‌عنوان یک اولویت قطعی در دستور کار دارد.
در عین حال، این واقعیت، نافی سهم مسئولان (به‌ویژه مقامات و دستگاه‌های اجرایی) در دلسرد شدن گروه‌هایی از بدنه اجتماعی کشورمان نیست و هرچه سریع‌تر باید برای علاج نقیصه یادشده، تدابیر جبرانی اتخاذ شود.

http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/315478/شور-انتخاباتی-کجاست؟!
بستن   چاپ