پیام ویژه
رفتار پسرانم اشتباه بوده/ پسرم را گول زدند ولي فقط ماهي 500 تومان حقوق مي‌گيرد/ دعوايشان کردم و بايد تنبيه شوند
دوشنبه 30 مرداد 1396 - 1:08:58 PM
مشرق نيوز
اخبار ويژه - نماينده عضو فراکسيون اميد معتقد است که پسرانش را گول زده‌اند ولي چون سِمت مهمي در حد معاون وزير يا مديرعامل ايران خودرو ندارند، حضورشان در شرکت‌هاي شبه دولتي مسئله مهمي نيست.

سرويس سياست مشرق - بعد از انتشار اخباري مبني بر حضور بستگان و پسران "محمدعلي وکيلي" نماينده ليست اميد، در شرکت‌هاي اقماري وزارت کار، وکيلي مجبور به پاسخگويي شد.
در اخبار آمده بود که مهدي وکيلي فرزند محمدعلي وکيلي نماينده اصلاح‌طلب مجلس به‌عنوان مديرعامل شرکت صنعتي کاوشگران آتيه صبا (وابسته به سازمان بازنشستگي کشوري و وزارت تعاون) منصوب شد؛ وي متولد١٣٧٠ است.
آنچه در ادامه مي‌آيد، گزينشي از سؤال و جواب خبرنگار روزنامه شرق با محمدعلي وکيلي است.[1]


برگرديم به ماجراي فرزندانتان؛ حاشيه‌ها درباره آن‌ها صحت دارد؟ آيا مهدي وکيلي در هيئت‌مديره آتيه صبا مشغول فعاليت است؟ شغل کنوني پسرتان چيست؟
اگر اين‌ها را از آقاي آذروش (مديرعامل هلدينگ آتيه صبا) بپرسيد بهتر است. پسرم يک سال و نيم است که در آن شرکت کارمند است. به شهادت شخص آقاي آذروش حضور ايشان در اين شرکت قبل از انتخابات بوده و اين شرکت هم صرفاً يک شرکت کاغذي است که کار مطالعاتي مي‌کند. ريالي هم بودجه ندارد. اين سه نفر مسئولي داشتند. مسئولش رفته جاي ديگري و چون پسرم آنجا مدرک تحصيلي‌اش بالاتر بوده، ايشان را سرپرست کردند.
مدرکشان چه بوده؟
فرزندم دانشجوي دکتراي علوم سياسي است.
يعني مديرعامل شرکت نيستند؟
خير! اصلاً شرکتي وجود ندارد. اين شرکت کاغذي است و رسماً کار خاصي هم نمي‌کرده، من 15 روز است که مطلع شده‌ام و به محض اطلاع به ايشان {پسرم} گفتم استعفا بدهد. آن موقع آقاي آذروش با خواهش و تمنا نزد من آمد که تا فرد جديدي براي اين مسئوليت نيافته‌ايم، ايشان را آنجا بگذارم.
يعني رئيس همان شرکتي که کاغذي است؟ که هيچ نفع مالي ندارد. پس دغدغه چه بوده براي رياست يا همان گماردن مسئول شرکت؟
بله.
خب چه اصراري براي حفظ اين شرکت است، اصلاً چه کارکردي دارد، اگر شرکت کاغذي است چرا پسر شما عضو اين شرکت شده؟
اين را بايد از آن‌ها بپرسيد. شرکتي وجود ندارد که مديرعاملي داشته باشد. البته در همين سطح من مخالف بودم و اطلاعي نداشتم. اين بچه‌ها جايي رفته‌اند براي کار، کاش اين امکان فراهم شود که همه جوانان سر کار بروند و در سطح کارمندي جزء {مانند پسرم} مشغول شوند اما تأکيد من اين است که جذب و حکم ايشان مرتبط با من نبوده است.
يعني پسر شما با پدرشان {که شما باشيد} هيچ مشورتي نداشته‌اند؟
خير؛ جذب ايشان با مشورت و اطلاع من نبوده است.


حالا پسرتان از آن شرکت استعفا داده؟
بله؛ ولي مدير مربوطه سه بار از من خواهش کرد که چند روز عقب بيفتد و اين چند روز، چند روز رسيد به ماجراي رأي اعتماد. وگرنه به خواست من سريع استعفا داد. ازيک‌طرف مي‌گويند وزير 36 ساله خوب است و جوان‌گرايي است. اينکه خوب است يک دهه شصتي را در يکي از تخصصي‌ترين وزارتخانه‌ها گذاشته‌ايد و به‌به. ازيک‌طرف مي‌گويند يک دهه هفتادي را براي يک شرکت کاغذي سه‌نفره نبايد گذاشت. کدام منطق درست است.
اين شرکت کاغذي، شرکت چيست و چطور پسرتان به اين شرکت کاغذي رفت؟
از پسرم سؤال کردم چطور رفتي؟ گفت يکي از همکلاسي‌هايش آنجا بوده و دعوت کرده که بيا در اين کار مطالعاتي به ما کمک کن... او هم فکر نمي‌کرده که جايي که مي‌رود اين‌ها پيش بيايد. اگر فکر مي‌کرده ماهي دو ميليون تومان اين همه سروصدا دارد، حتماً نمي‌رفت.
قبول داريد که اين حرف‌ها تقصير شما را کم نمي‌کند. شما مسئول رسيدگي به فرزندتان هستيد. به‌ويژه وقتي سمت رسمي داريد و کارتان بايد نظارت باشد. شايد مردم نپذيرند که نماينده ناظر بر ديگر نهادها، نتواند بر فرزندش نظارت کند.
نه من اصرار داشتم و نه موافق کار آن‌ها بودم و اتفاقاً تا متوجه شدم سريع مخالفت کردم.
کار ايشان بالاخره اشتباه بوده يا نه؟
حتماً اشتباه بوده و دعوا شده و حتماً بايد اين‌ها تنبيه شوند. بالاخره حداقلش اين بود که بايد مشورتي مي‌کردند؛ اما اين حد هجمه رسانه‌اي علي‌الاصول بايد براي آن‌هايي راه بيفتد که بدون نياز به مقام کارمندي جزء، پورشه سوار مي‌شوند. خب آن‌ها از کجا پول مي‌آورند که پورشه سوار شوند؟ يا اين حاشيه‌سازي براي آن‌هايي راه بيفتد که هيئت‌مديره و مجوز معامله مي‌کنند. اينکه يک بچه براي ماهي دو ميليون تومان با اين سطح هجمه مواجه شود، آيا درست است؟ اين کارشان يک گاف بزرگ بود؛ اما شما به‌عنوان خبرنگار بفرماييد آيا اين توطئه نيست؟ اين سطح هجمه به نظرتان طبيعي است؟
وکيلي در ادامه به رفتار اشتباه ديگر فرزندش اشاره مي‌کند و مي‌پذيرد که ديگر فرزندش هم وارد منصبي شده است که وي اطلاع نداشته است.
به جز مهدي وکيلي هيچ فرد ديگري از خانواده‌تان در وزارت کار مشغول است؟
هيچ‌کس.
البته گفته مي‌شود فرزند ديگر شما هم در شرکت‌هاي تابعه وزارت کار مشغول است. صحت دارد؟
بله شنيده‌ام يک پسر ديگرم عضو غيرموظف دوده صنعت است. تازه اين را فهميدم و کلي دعوايش کردم. اينکه شما از کجا اين شرکت را گير آورده‌ايد و کي شما را گول زده؟ البته او عضو غيرموظف است و اين يعني کارش جدي نبوده و درآمدي هم ندارد.
يعني درآمدش چقدر است؟
500 هزار تومان در ماه.
البته رقم‌هاي بالاتري به گوش مي‌رسد.
خب شرکت کارپردازي دارد و مي‌شود آمار گرفت.
شما از کجا آمار گرفتيد؟
از دوست مشترکي پرسيدم و او گفت حقوق عضو غيرموظف ماهي 500 هزار تومان است.
تحصيلات پسرتان چه بوده؟
ليسانس مهندسي نفت دارد و فوق بازرگاني.
وکيلي در انتهاي گفتگو درباره رفتار پسرانش اين‌چنين نتيجه‌گيري مي‌کند که چون پسرانش معاون وزير يا مديرعامل ايران‌خودرو نشده‌اند، خيلي اتفاق خاصي نيفتاده است.
سخنتان با مردم چيست؟ خب شما مي‌توانيد در خانه آن‌ها را تنبيه کنيد، اما مسئله ديگر خانوادگي نيست.
چه اتفاقي افتاده؟ اصل موضوع و صورت‌مسئله را براي شما گفتم. يک نفر کارمند شده و حجم اتفاق اين است. کسي مديرعامل ايران‌خودرو و معاون وزير که نشده است. يک بچه‌اي بدون اطلاع پدرش کارمند شده و عضو غيرموظف يک شرکت؛ کارمند جايي که قابل اهميت نيست. هدف اين بوده که بخواهند فضاي فکري را عليه يک جريان سياسي بسيج کنند.
[1] http://www.sharghdaily.ir/News/139083







http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/4514/رفتار-پسرانم-اشتباه-بوده--پسرم-را-گول-زدند-ولي-فقط-ماهي-500-تومان-حقوق-مي‌گيرد--دعوايشان-کردم-و-بايد-تنبيه-شوند
بستن   چاپ