پیام ویژه

آخرين مطالب

اعلام برندگان مسابقه عکس و آثار چند رسانه‌ای “فرهنگ اقوام و مردم ایران” شهرداری تهران

اعلام برندگان مسابقه عکس و آثار چند رسانه‌ای “فرهنگ اقوام و مردم ایران”
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - برندگان مسابقه عکس و آثار چند رسانه‌ای “فرهنگ اقوام و مردم ایران” در متروی تهران مشخص شدند. نخستین مسابقه فرهنگی و هنری عکس و آثار چند رسانه‌ای (مولتی‌مدیا) “فرهنگ اقوام و مردم ایران” پس از بررسی آثار ارسال شده توسط هیأت داوران و معرفی نفرات برتر به کار خود پایان داد.

به گزارش شهر، مدیر عامل شرکت بهره‌برداری متروی تهران درباره اهداف برگزاری این مسابقه گفت: با توجه به حضور طیف گسترده و متنوعی از اقوام و فرهنگ‌های مختلف کشورمان، در مترو تصمیم گرفتیم تا از ظرفیت مناسب گذرگاه‌های فرهنگی مترو برای معرفی بیشتر فرهنگ و آداب و رسوم اقوام به شهروندان و مسافران استفاده کنیم.به همین منظور در نظر گرفتیم تا از نگاه مسافران به معرفی فرهنگ و آداب رسوم مردم عزیز کشورمان بپردازیم.
علی عبدالله‌پور به حمایت شرکت بهره‌برداری متروی تهران از جامعه هنرمندان اشاره کرد و افزود:‌ این مسابقه زمینه مناسبی برای بروز خلاقیت و علاقمندان به هنر عکاسی و آثار چند رسانه‌ای است علاوه بر این گنجینه ارزشمندی از تصاویر و آثار چند رسانه‌ای را برای نمایش عمومی در اختیار خواهیم داشت که هم از طریق برپایی نمایشگاه‌ها و گالری‌های عکس در معرض تماشای مسافران قرار می‌گیرند و هم از طریق نمایشگرهای داخل قطار و ایستگاه‌های مترو به تماشا گذاشته خواهد شد.
او افزود: با توجه به اینکه بسیاری از مردم از مترو به عنوان وسیله‌ای مطمئن، راحت و ارزان استفاده می‌کنند و این موقعیتی است که از مترو به عنوان فضای فرهنگی و پیام رسان استفاده کنیم.
معاون امور فرهنگی و اجتماعی شرکت بهره‌برداری متروی تهران و رییس جشنواره مسابقه عکس و آثار چند رسانه‌ای “فرهنگ اقوام و مردم ایران” با اعلام این خبر گفت: به همت معاونت امور فرهنگی و اجتماعی شرکت بهره‌برداری متروی تهران و با مشارکت مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری و آژانس عکس تهران و بنا بر برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته توسط شورای سیاست گذاری مسابقه که متشکل ازافشین شاهرودی( هنرمند عکاس)، اسماعیل عباسی (پژوهشگر عکاسی و مترجم)، ناصرفکوهی(انسان شناس ونظریه پرداز جامعه شناسی)، جوادصفی نژاد(پژوهشگر، تاریخ شناس اقوام وعشایرایران)، امید محدث(معاون مرکزارتباطات واموربین الملل شهرداری تهران) و حسن غفاری(عکاس مردم نگار) بوده است،نخستین دوره این مسابقه برگزار شد. پس از فراخوان سراسری در مجموع تعداد 2150 اثر در دو بخش عکس و آثارچندرسانه‌ای به دبیرخانه جشنواره ارسال شد.
سید مجتبی تقوی‌نژاد افزود: از این تعداد، 118 اثر در بخش عکس و 7 اثر در بخش چند رسانه‌ای به بخش نهایی راه یافتند که در نهایت و با نظر هیأت داوران متشکل از فرهاد ورهام، امیرعلی جوادیان، مرتضی پورصمدی، فریدون قربانی و عبدالخالق طاهری 8 اثر در بخش عکس و 2 اثر در بخش چند رسانه‌ای به عنوان آثار برتر انتخاب و جوایزی شامل تندیس مسابقه، دیپلم افتخار و جایزه نقدی 60 میلیون ریال برای بخش چند رسانه‌ای و 50 میلیون ریال برای بخش عکس به برندگان اهدا شد.
او در باره چاپ آثار راه یافته درقالب کتاب مصور مسابقه و نمایش آن در گذرگاه‌های فرهنگی مترو اضافه کرد: چاپ آثار برگزیده مسابقه در قالب کتاب و نمایش این آثار در فضای نگارخانه‌های عمومی ایستگاه‌های مترو باعث آشنایی همگان با جلوه‌های اصیل فرهنگی ایران شده وموجب اتحاد و همبستگی‌های قومی در سطح ملی می‌شود. نگهداری و حفظ عکس‌ها و آثار چند رسانه‌ای این مسابقه بدون شک اسناد تصویری مهم و معتبری نیز برای مطالعات اجتماعی و مردم‌شناختی ایران در آینده خواهد بود.
تقوی‌نژاد در ادامه گفت: به دلیل شرایط بحرانی بیماری کرونا و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی از برگزاری مراسم اختتامیه خودداری به عمل آمد و جوایز برندگان در اولین فرصت ارسال می‌شود.
حسن غفاری، دبیر نخستین مسابقه عکس و آثار چند رسانه‌ای “فرهنگ اقوام و مردم ایران” در متروی تهران نیز با اعلام نفرات برگزیده گفت: در بخش عکس آقایان احمد تاجی، محمد قائدی، اسحاق آقایی،سعید قاسمی، امیر عنایتی و اصغر بشارتی و خانم‌ها ژاله بهرامی، عرفانه سعیدیان و در بخش چنر رسانه‌ای نیز آقایان محمدرضا دهستانی و محسن کابلی به عنوان نفرات برتر این مسابقه انتخاب شدند. 
او به بیانیه پایانی هیأت داوران اشاره کرد و افزود: هیأت داوران وظیفه انتخاب و داوری آثار را به عهده داشتند که به دلیل تعداد فراوان آثار ارسالی به دبیرخانه مسابقه انتخاب آثار برتر کار دشواری بود. در تعدادی از عکس‌های رسیده، نوعی از چیدمان آزاردهنده وجود داشت، اضافه کردن اشیاء، قرار دادن انسان ها در موقعیت و مکان هایی که هیچ منطقی برای حضور آن ها وجود نداشت به عکس و هم به مضمون لطمه جدی زده بود.شاید ورود دوربین دیجیتال، نوعی از هیجان، عجله و کثرت در عکس زیاد گرفتن از یک موضوع باعث عدم وقت به جزئیات، نور، جغرافیا و سایر عواملی تشکیل دهنده تصویر بشود.
او در پایان افزود: فراموش نکنیم، برای تنومند کردن تخیل نیاز به مطالعه، خوب دیدن، کمک گرفتن از سایر دانش‌ها، خواندن شعر، دیدن نقاشی، توجه به جزئیات، تمرکز و داشتن اطلاعات قبلی راجع به برخی سوژه‌ها و آئین‌ها رهگشا باشد.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/710997/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اگر از تبلیغات داخل سیستم عامل متنفرید ویندوز 11 را آپدیت نکنید!

انتقاد متفاوت عباس عبدی از بازگشت گشت ارشاد به خیابان ها؛ چند بار دست در حفره حجاب کردید و گزیده شدید؟

اسرائیل در غزه؛ جنایت پشت جنایت

تعداد کاربران فعال اسپاتیفای 19 درصد رشد کرد

هوش مصنوعی شیطانی هم ساخته شد!

قابلیت عجیب P70 پرو را ببینید؛ عضو پرآوازه خانواده هواوی

از هوش مصنوعی تا تماس ویدیویی؛ قابلیت‌های جدید عینک متا ری-بن را ببینید

قابلیت انقلابی واتساپ معرفی شد؛ انتقال فایل بدون نیاز به اینترنت

تندروها در پی رسیدن به کرسی قالیباف؟

حامیان گشت ارشاد

هشدار زرد هواشناسی؛ وزش باد شدید در مناطق جنوبی کشور تا هفته آینده

محاکمه پرستار قلابی به جرم قتل زن مسن

ماجرای 4 اسیر قدیمی اسرائیلی که «ابوعبیده» از آن ها یاد کرد

تکرار یک اشتباه

رئیس سازمان سنجش: اینترنت در روزهای کنکور قطع نمی‌شود

میانگین سن مادران و پدران ایرانی در تولد اولین فرزند

نمایش داستان مرموز بازی INDIKA در تریلر جدید

این ویژگی امنیتی اندروید 15 شما را از اپلیکیشن‌های مشکل‌دار نجات می‌دهد

دیوار کلاهبرداری فرو ریخت

«طوفان اقصی» کار «رئیس سازمان اطلاعات ارتش اسرائیل» را ساخت

تکرار قصه ناتمام زن‌کشی

وطن امروز نوشت: نظام اسلامی و چالش کشف حجاب

معاون سازمان توسعه تجارت: اعدادی که برای تجارت با آفریقا اعلام می‌شود واقعی نیست

طرح تعویض رایگان سامسونگ برای گوشی هایی که این مشکل را دارند

برنامه/ فکرتان را به یک اثر هنری تبدیل کنید

فصل جدید مسلمان‌ستیزی مودی

ایران می‌تواند با صدور خدمات فنی و مهندسی در توسعه سریلانکا مشارکت کند

با گوشی جدید هواوی می‌توان بدون اینترنت تصویر ارسال کرد!

هوش مصنوعی جدید گوگل می‌تواند جان شما را نجات دهد

5 سند همکاری میان مقام‌های ایران و سریلانکا امضا شد

جایزه تتر و بیت‌کوین تا +30 میلیون تومان در ازای یک ثبت‌نام ساده

رئیس فراکسیون کارگری مجلس: عدم افزایش حق مسکن و پایه سنوات کارگران هیچ توجیهی ندارد

تصاویری از تخریب و ریزش چند خانه بر اثر آبگرفتگی در کاشان

فوری: رئیس‌جمهور آمریکا قانون فیلترشدن تیک‌تاک را امضا کرد

آغاز به کار مرکز خدمات جامع سلامت فارابی کیش در گرامیداشت هفته سلامت

افتتاح پایگاه سلامت خانواده با محوریت مادر وکودک درمجتمع مسکونی مهستان کیش

گردنه «تته» کردستان پس از 5 ماه بازگشایی شد

دادستان کل کشور: طرح نور با همین جدیت و قاطعیت استمرار خواهد داشت

نقدها و نمرات بازی Stellar Blade منتشر شدند

اعمال مالیات عایدی بر سرمایه در بازار خودرو چه اثری دارد؟

افشای مشخصات پردازنده‌های اسنپدراگون X پلاس کوالکام

روایت «فارن پالیسی» از تله‌ای که اسرائیل در آن گرفتار شده است

معاون امنیتی وزیر کشور: طرح نور با قوت به‌ کار خود ادامه خواهد داد

داستان ابوشجاع

تأکید معاون وزیر نفت بر وصول بدهی‌ ابربدهکاران صنعت گاز

2 وزیر احمدی نژاد رقیب قالیباف شدند/ ذوالنوری هم وارد گود شد

توماج صالحی به اعدام محکوم شد

دستگیری اراذل و اوباش شمشیر به دست تهرانپارس

تصویری حیرت انگیز از فرود ناموفق یک بوئینگ!

توضیحات رئیس سازمان توسعه تجارت درباره نمایشگاه اکسپو