پیام ویژه
رئیس خانه احزاب خراسان رضوی:
دولت جدید قدرت احزاب را افزایش و به تحزب‌گرایی اهمیت دهد
سه شنبه 12 مرداد 1400 - 08:56:59
پیام ویژه - محمدعلی گندمی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه در چند سال ابتدایی انقلاب و همچنین در دولت اصلاحات، احزاب تا حدی قادر به انجام نقش‌آفرینی در کشور بودند، اظهار کرد: اما پس از این دوران به طور کلی اهمیت احزاب نادیده گرفته شد. دولت آقای احمدی‌نژاد هیچ نقشی برای احزاب قائل نبود و حتی آقای روحانی نیز با وجود اینکه با حمایت اصلاح‌طلبان به قدرت رسیده بود، اما حاضر نشد حتی یک جلسه با شورای مرکزی اصلاح‌طلبان کشور تشکیل دهد.
وی افزود: برخوردهای این چنینی که دولت‌ها در ایران با احزاب دارند، برخوردهای نادرستی است و اگر قرار باشد این رویه ادامه پیدا کند و دولت‌های بعدی نیز در قبال احزاب چنین رفتارهایی داشته باشند، دیگر بود و نبود احزاب هیچ فرقی ندارد؛ چراکه از طرفی بیان می‌شود ما در کشور حزب داریم و از طرفی دیگر چون این احزاب قادر به نقش‌آفرینی نیستند، هیچ خاصیتی ندارند.
رئیس خانه احزاب خراسان رضوی با بیان اینکه احزاب حاصل تجربه بشریت در امر سیاست هستند، خاطرنشان کرد: اکثر نظام‌ها و کشورهایی که با تحزب‌گرایی اداره می‌شوند، سالم‌تر هستند و فساد در آن‌ها به حداقل کاهش می‌یابد. همچنین این کشورها با هزینه کمتری اداره می‌شوند؛ چراکه در این کشورها احزاب قدرتمند دارای کمیته‌هایی مانند کمیته کارگران، معلمان، مهندسان و غیره هستند و همین باعث می‌شود بسیاری از مشکلات جامعه به دست احزاب حل شود.
گندمی ادامه داد: بنابراین در کشور ما نیز اگر قرار است ما حزب داشته باشیم، باید نظام سیاسی کشور جایگاهی را برای احزاب باز کند و به آن‌ها قدرت دهد. بسیاری از مناصب تصمیم‌گیر در کشور ما، به هیچ جایی پاسخگو نیستند، در حالی‌که این مناصب باید به دست احزاب سپرده شوند و توسط اعضاء احزاب اداره شوند تا در قبال عملکرد خود پاسخگو باشند.
وی تصریح کرد: من به عنوان رئیس خانه احزاب خراسان رضوی، مخالف وضعیت کنونی احزاب کشور هستم؛ چراکه در این وضعیت احزاب قادر به نقش‌آفرینی نیستند، در حالی‌که تقویت احزاب باعث تقویت جمهوریت نظام می‌شود. تعداد احزاب دارای مجوز در کشور ما، از همه کشورها بیشتر است، اما چون به آن‌ها بها داده نمی‌شود، عملا منفعل هستند و هیچ کاری از آنان برنمی‌آید.
رئیس خانه احزاب در خراسان رضوی گفت: خواسته من از دولت سیزدهم این است که قدرت احزاب را افزایش دهد و به آن‌ها میدان دهد. دولت جدید باید به تحزب‌گرایی اهمیت بدهد و سعی کند با استفاده از احزاب کشور را اداره کند، در این صورت احزاب نیز به عنوان عضوی از قدرت، پاسخگوی عملکرد خود خواهند بود و کشور با رویه‌ای دموکراتیک اداره خواهد شد.
انتهای پیام

http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/711177/دولت-جدید-قدرت-احزاب-را-افزایش-و-به-تحزب‌گرایی-اهمیت-دهد
بستن   چاپ