پیام ویژه - مهر /نظامیان صهیونیست در راستای سیاستهای تل آویو مبنی بر سانسور شدید خبری و ممانعت از انعکاس اخبار داخل اراضی اشغالی و نوار غزه مدیر دفتر شبکه المیادین را بازداشت کردند.
به گزارش المیادین، نظامیان صهیونیست بامداد امروز ناصر اللحام مدیر دفتر این شبکه در فلسطین اشغالی را در منزل خود واقع در بیت لحم بازداشت کردند.
بر اساس این گزارش، نظامیان صهیونیست علاوه بر بازداشت اللحام، وسایل خانه وی را از بین برده و تلفن همراه او را مصادره کردند.
پیش از این نیز وزیر امنیت داخلی و وزیر ارتباطات رژیم صهیونیستی با صدور بیانیهای مشترک از اقدامات این رژیم علیه پخش شبکه الجزیره خبر داده بودند.
آنها اعلام کردند که عناصر امنیتی رژیم صهیونیستی تحقیقات میدانی در حیفا به عمل میآورند و سانسورهای رسانهای در اراضی اشغالی برای ممانعت از انتشار عکس و فیلم حجم ویرانیها بر اثر حملات موشکی ایران تشدید میشود.
بازار ![]()