دوشنبه ۱۷ شهريور ۱۴۰۴
بین الملل

حماس: عملیات قدس پاسخی طبیعی به جنایت‌های اشغالگر است

حماس: عملیات قدس پاسخی طبیعی به جنایت‌های اشغالگر است
پیام ویژه - فارس /جنبش حماس با بیان اینکه عملیات استشهادی امروز در شمال قدس اشغالی، پاسخ طبیعی به جنایت‌های رژیم اشغالگر است، خواهان تشدید درگیری‌ها در کرانه باختری با ...
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - فارس /جنبش حماس با بیان اینکه عملیات استشهادی امروز در شمال قدس اشغالی، پاسخ طبیعی به جنایت‌های رژیم اشغالگر است، خواهان تشدید درگیری‌ها در کرانه باختری با نیروهای رژیم صهیونیستی و شهرک نشینان شد.
جنبش مقاومت اسلامی حماس در بیانیه مطبوعاتی اعلام کرد: ما عملیات قهرمانانه و منحصر به فرد دو مبارز مقاومت فلسطین در تقاطع شهرک صهیونیست نشین راموت واقع در شمال قدس اشغالی تبریک می‌گوییم.
به نقل از خبرگزاری صفا، جنبش حماس تصریح کرد: تأکید می‌کنیم که این عملیات پاسخی طبیعی به جنایات اشغالگر و جنگ کشتارجمعی است که علیه مردم ما به راه انداخته‌اند. این پیام روشنی است که نقشه‌های آنها برای اشغال و نابودی شهر غزه و هتک حرمت مسجدالاقصی بدون مجازات نخواهد ماند.
این جنبش افزود: تجاوزات مداوم اشغالگر علیه مردم فلسطین در غزه، کرانه باختری و قدس، عزم مردم ما و مقاومت آنها را تضعیف نخواهد کرد. این عملیات که در قلب قدس انجام شد، به عمق امنیت آن ضربه می‌زند و تاکیدی بر عزم جوانان انقلابی و مقاومت شجاع ما برای ادامه مسیر مقاومت و مقابله با تجاوز فاشیستی صهیونیستی دارد.
جنبش حماس اظهار کرد: پروژه‌ها و تلاش‌های جنایتکارانه دشمن صهیونیستی برای تسلیم مردم فلسطین یا شکستن اراده مقاومت آنها، و همچنین توهمات آنها برای حذف مقاومت یا آواره کردن مردم ما از سرزمین و خانه‌هایشان، موفقیت‌آمیز نخواهد بود. همه اینها با اراده و شجاعت مردم ما، مقاومت شجاعانه آنها و جوانان آزاده و شریفشان در هم خواهد شکست.
حماس تاکید کرد: ما پایداری و مقاومت جوانانمان در کرانه باختری اشغالی را بسیار ارج می‌نهیم و از توده‌های مردم پایدارمان می‌خواهیم که در حمایت از مردم و اماکن مقدسمان، درگیری‌ها را با اشغالگران و شهرک‌نشینانشان تشدید کنند و ارتش جنایتکار و اقدامات امنیتی و نظامی آنها را به چالش بکشند و بر حق خود برای آزادی و رهایی از اشغالگری تأکید کنند.
منابع عبری صبح امروز دوشنبه از وقوع یک عملیات تیراندازی در تقاطع شهرک «راموت» واقع در شمال قدس اشغالی و در نتیجه آماده‌باش کامل ارتش و پلیس رژیم صهیونیستی خبر دادند.
رادیو ارتش اسرائیل اعلام کرد: پلیس عاملان عملیات تیراندازی در راموت، واقع در قدس اشغالی، را به ضرب گلوله کشته است.
این عملیات منجر به هلاکت 5 صهیونیست و زخمی شدن 15 نفر شد.
بازار


نظرات شما