سه شنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۴
بین الملل

مکرون: در گفتگو با پوتین خواهان «رویکرد اروپایی» هستم

مکرون: در گفتگو با پوتین خواهان «رویکرد اروپایی» هستم
پیام ویژه - باشگاه خبرنگاران /رئیس جمهور فرانسه گفته است که می‌خواهد شرکای اروپایی را در از سرگیری گفت‌و‌گو با همتای روس خود مشارکت دهد. امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه ...
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - باشگاه خبرنگاران /رئیس جمهور فرانسه گفته است که می‌خواهد شرکای اروپایی را در از سرگیری گفت‌و‌گو با همتای روس خود مشارکت دهد.
امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه گفته است که می‌خواهد شرکای اروپایی را در از سرگیری گفت‌و‌گو با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه تقریباً چهار سال پس از حمله مسکو به اوکراین، مشارکت دهد.
او پس از اعزام یک مشاور ارشد به مسکو در هفته گذشته، در اولین جلسه از این دست از زمان آغاز حمله کامل روسیه به اوکراین در فوریه ۲۰۲۲، صحبت کرد.
او در مصاحبه‌ای با چندین روزنامه اروپایی از جمله زوددویچه سایتونگ آلمان مدعی شد: "چه چیزی به دست آوردم؟ تأیید اینکه روسیه در حال حاضر صلح نمی‌خواهد. "
بازار


او در مصاحبه‌ای که روز سه‌شنبه منتشر شد، گفت: " alt="پیام ویژه" width="100%" />

او افزود: "آرزوی من این است که این را با شرکای اروپایی‌ام به اشتراک بگذارم و یک رویکرد اروپایی سازمان‌یافته داشته باشم. "
او گفت که گفت‌و‌گو با پوتین باید بدون "تعداد زیادی از طرفین گفت‌و‌گو، با یک دستور مشخص" انجام شود.
مکرون سال گذشته گفت که معتقد است اروپا باید دوباره با پوتین تماس بگیرد، نه اینکه ایالات متحده را تنها بگذارد تا رهبری مذاکرات برای پایان دادن به جنگ روسیه علیه اوکراین را به دست بگیرد.
روزنامه زوددویچه سایتونگ به نقل از رئیس جمهور فرانسه نوشت: «چه روسیه را دوست داشته باشیم چه نداشته باشیم، روسیه فردا هم آنجا خواهد بود. بنابراین مهم است که ما از سرگیری مذاکرات اروپایی با روس‌ها را بدون ساده‌لوحی و بدون اعمال فشار بر اوکراینی‌ها - و همچنین به گونه‌ای که در این بحث به اشخاص ثالث وابسته نباشند - سازماندهی کنیم.»
کرملین روز سه‌شنبه اعلام کرد که از رویکرد مکرون استقبال می‌کند و منتظر یک پیشنهاد مشخص برای مذاکرات بیشتر است.
دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین به خبرنگاران از جمله خبرگزاری فرانسه گفت: «روسیه همیشه طرفدار حفظ گفت‌و‌گو بوده است که از نظر ما و با اعتقاد راسخ می‌تواند به حل فوری‌ترین و دشوارترین مشکلات کمک کند.»
پس از آنکه مکرون مشاور خود، امانوئل بون را هفته گذشته به کرملین فرستاد، سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه گفته بود که پوتین آماده دریافت تماس رئیس جمهور فرانسه است.
او در مصاحبه‌ای با شبکه دولتی RT گفت: «اگر می‌خواهید تماس بگیرید و در مورد چیزی جدی صحبت کنید، پس تماس بگیرید.»
آخرین باری که روسای جمهور فرانسه و روسیه با هم صحبت کردند، در ماه ژوئیه بود که اولین گفتگوی تلفنی آنها پس از بیش از دو سال و نیم بود.
رئیس جمهور فرانسه در سال ۲۰۲۲ در یک سری تماس‌های تلفنی سعی کرد به پوتین در مورد حمله به اوکراین هشدار دهد و اوایل همان سال به مسکو سفر کرد.
او پس از حمله به اوکراین، تماس تلفنی با پوتین را حفظ کرد، اما مذاکرات پس از تماس تلفنی سپتامبر ۲۰۲۲ متوقف شد.


نظرات شما