يکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵
بین الملل

سیاستمدار فنلاندی زلنسکی را تهدیدی برای تمام اروپا دانست

سیاستمدار فنلاندی زلنسکی را تهدیدی برای تمام اروپا دانست
پیام ویژه - ایرنا /«آرماندو مما» از سیاستمداران کشور فنلاند در پیامی با اشاره به اقدامات اخیر ولودیمیر زلنسکی در جهت تشدید درگیری میان کی‌یف و مسکو، اعلام کرد که رئیس جمهور ...
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - ایرنا /«آرماندو مما» از سیاستمداران کشور فنلاند در پیامی با اشاره به اقدامات اخیر ولودیمیر زلنسکی در جهت تشدید درگیری میان کی‌یف و مسکو، اعلام کرد که رئیس جمهور اوکراین تهدیدی برای تمام اروپا است.
این سیاستمدار عضو حزب «اتحاد آزادی فنلاند» در پیامی در رسانه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) نوشت: زلنسکی به تهدیدی برای صلح در تمام اروپا تبدیل شده است.
وی همچنین با اشاره به حملات اخیر اوکراین علیه مسکو و تهدیدهای کی‌یف علیه بلاروس تاکید کرد: تمام این موارد نشانه‌های آشکاری است که این شخص تهدیدی برای امنیت تمام اروپا محسوب می‌شود.
بازار
به گزارش ایرنا، آرماندو مما پیش‌تر نیز با اشاره به وعده تاریخی سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) مبنی بر گسترش ندادن مرزهای خود به سمت شرق، خواستار بازگشت این ائتلاف به مرزهای سال ۱۹۹۷ خود به عنوان شرط دستیابی به صلح پایدار در اوکراین شده بود.
این سیاستمدار در پیامی در حساب کاربری خود در رسانه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) نوشت: برای دستیابی به صلح پایدار در اوکراین و اروپا، ناتو باید به مرزهای ۱۹۹۷ خود بازگردد.
وی همچنین تأکید کرد: رهبران اتحادیه اروپا باید در سال‌های آینده روی کاهش تنش کار کنند و به وعده تاریخی ناتو مبنی بر عدم گسترش حتی یک اینچ به سمت روسیه احترام بگذارند.
مما در ادامه با اشاره به هزینه‌های سنگین سیاست فاجعه‌بار گسترش ناتو برای اروپایی‌ها خاطرنشان کرد: مسابقه تسلیحاتی در اروپا و سیاست فاجعه‌بار این قاره در قبال اوکراین، آینده خوبی را نوید نمی‌دهد.
این سیاستمدار فنلاندی در پایان با تأکید بر لزوم خروج کشورش از ناتو افزود: فنلاند و سوئد باید جزء اولین کشورهایی باشند که هر چه سریع‌تر از ناتو خارج می‌شوند.


نظرات شما