پیام ویژه - ایسنا / بر اساس یک سند دادگاهی که خبرگزاری ریانووستی آن را مشاهده کرده است، یک قاضی دادگاه منطقه جنوبی نیویورک با درخواست تعویق جلسه رسیدگی به پرونده «نیکلاس مادورو» رئیسجمهور ونزوئلا از ۳۰ ژوئن به ۲۲ ژوئیه موافقت کرد تا از مشکلات امنیتی و لجستیکی ناشی از برگزاری جام جهانی فوتبال جلوگیری شود.
«آلوین کی. هلرشتاین» قاضی پرونده در این سند نوشت: «دستور صادر شد.»
این درخواست توسط «جی کلیتون» دادستان ایالات متحده ارائه شده بود. او خواستار انتقال جلسه رسیدگی به روز ۲۲ ژوئیه ساعت ۱۲ ظهر به وقت شرق آمریکا شده بود.
طبق این سند، این تاریخ پس از آن انتخاب شد که مشخص شد برای دادگاه نیز مناسب است.
وکیل دولت آمریکا در توضیح این درخواست اعلام کرد که به دلیل برگزاری مسابقات جام جهانی فوتبال، انتقال ایمن مادورو با چالشهای امنیتی و اجرایی روبهرو است.
در ۳ ژانویه، ایالات متحده یک عملیات گسترده در ونزوئلا آغاز کرد که طی آن نیکلاس مادورو و همسرش «سیلیا فلورس» بازداشت و به نیویورک منتقل شدند.
«دونالد ترامپ» رئیسجمهور آمریکا اعلام کرده بود که آنها به اتهام مشارکت در «تروریسم مواد مخدر» محاکمه خواهند شد.
مادورو و فلورس در دادگاهی در نیویورک اتهامات مطرحشده علیه خود را رد کرده و اعلام بیگناهی کردهاند.