دوشنبه ۱۳ مهر ۱۴۰۵
اقتصادی

معاون شرکت برق: از نظر تولید ناترازی نداریم؛ ذخایر سوخت نیروگاه‌ها مناسب است

معاون شرکت برق: از نظر تولید ناترازی نداریم؛ ذخایر سوخت نیروگاه‌ها مناسب است
پیام ویژه - تسنیم/ معاون راهبری شرکت برق حرارتی گفت: ذخایر سوخت نیروگاه‌ها برای عبور از فصل زمستان درسطح مناسبی قرار دارد. مسعود مرادی، معاون راهبری تولید شرکت برق حرارتی، ...
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - تسنیم / معاون راهبری شرکت برق حرارتی گفت: ذخایر سوخت نیروگاه‌ها برای عبور از فصل زمستان درسطح مناسبی قرار دارد.
مسعود مرادی، معاون راهبری تولید شرکت برق حرارتی، اظهار کرد: برای نیمه دوم سال برنامه‌ریزی مناسبی انجام شده و از نظر تولید برق ناترازی نداریم؛ از اقداماتی که در این زمینه انجام شده، تکمیل و پر کردن بخشی از مخازن سوخت نیروگاه‌ها در پایان فصل تابستان است تا نیروگاه‌ها با ذخیره مناسب وارد فصل سرما شوند.
وی افزود: برای تأمین سوخت زمستانی نیز تمهیدات لازم در نظر گرفته شده و از ظرفیت مخازن موجود و همچنین خطوط لوله، حمل‌ونقل ریلی و سایر روش‌های انتقال سوخت استفاده خواهد شد.
آمادگی نیروگاه‌ها به همکاری مشترک بستگی دارد
معاون راهبری تولید شرکت برق حرارتی خاطرنشان کرد: انجام به‌موقع تعمیرات تا حدی به میزان مصرف برق نیز بستگی دارد. اگر مردم در مدیریت مصرف همکاری کنند، امکان آن وجود دارد که برخی نیروگاه‌ها زودتر از مدار خارج شده و تعمیرات آنها انجام شود؛ این مسئله می‌تواند در افزایش آمادگی نیروگاه‌ها برای اوج مصرف سال آینده مؤثر باشد.
مرادی درباره عوامل مؤثر بر تأمین برق در فصل زمستان گفت: وضعیت برق در فصل سرما به چند مؤلفه بستگی دارد؛ یکی از این مؤلفه‌ها تأمین سوخت است، مؤلفه دیگر تراز تولید و مصرف برق، موضوع بعدی آمادگی نیروگاه‌ها و انجام به‌موقع تعمیرات و همچنین شرایط جوی است.
وی افزود: در فصل زمستان از نظر تراز تولید برق نگرانی وجود ندارد، چراکه مصرف برق نسبت به تابستان کاهش پیدا می‌کند. در کنار این موضوع، میزان گازی که به نیروگاه‌ها اختصاص پیدا می‌کند و همچنین مدیریت مصرف نیز در تأمین برق پایدار مؤثر است.
ذخایر سوخت مایع نیروگاه‌ها در سطح اطمینان‌بخش
وی در پاسخ به این پرسش که آیا در فصل زمستان احتمال خاموشی وجود دارد، اظهار کرد: خاموشی مؤلفه‌های مختلفی دارد که یکی از آنها ناترازی تولید برق است؛ در حال حاضر از نظر تولید برق ناترازی نداریم اما مولفه‌های دیگری هم به مانند شرایط جوی و همکاری مردم نیز موثر است.
معاون راهبری تولید شرکت برق حرارتی افزود: یکی از مؤلفه‌های اصلی در بخش تولید، تأمین به‌موقع سوخت نیروگاه‌هاست و در این زمینه نیز برنامه‌ریزی‌های لازم انجام شده است.


نظرات شما