سه شنبه ۱۰ تير ۱۴۰۴
فرهنگی و اجتماعی

مالباخته رضایت نداد، دوستانش به قتل رسیدند

مالباخته رضایت نداد، دوستانش به قتل رسیدند
پیام ویژه - تسنیم / به دنبال قتل ۲ مرد جوان با ضربات قمه در جنوب تهران، تحقیقات کارآگاهان جنایی برای دستگیری قاتل بی‌رحم کلید زده شد. ساعت یک بامداد امروز سه‌شنبه دهم ...
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - تسنیم / به دنبال قتل 2 مرد جوان با ضربات قمه در جنوب تهران، تحقیقات کارآگاهان جنایی برای دستگیری قاتل بی‌رحم کلید زده شد.
ساعت یک بامداد امروز سه‌شنبه دهم تیرماه، کارکنان انتظامات بیمارستان بهارلوی تهران از طریق تماس تلفنی با مرکز فوریت‌های پلیسی110، مرگ مشکوک 2 مرد جوان را روی تخت بخش اورژانس، گزارش کردند.
به دنبال اعلام این خبر، تیمی از کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ به همراه قاضی محسن اختیاری؛ بازپرس ویژه قتل شعبه اول دادسرای امورجنایی راهی سردخانه بیمارستان شدند و جسد 2 مرد جوان را مشاهده کردند که بر اثر ضربات قمه به قتل رسیده بودند؛ بررسی‌های اولیه نیز نشان می‌داد که این 2 مقتول در جریان یک درگیری خیابانی در محله رازی قربانی جنایت شدند.
بدین ترتیب کارآگاهان راهی صحنه جرم شدند و با تحقیقات میدانی دریافتند که یک زن جوان شاهد جنایت بوده است؛ او در جریان تحقیقات ماجرا را اینطور توضیح داد: مدتی پیش هدف سرقت قرار گرفتم اما سارق توسط پلیس دستگیر و پس از سیر مراحل قانونی در دادسر به زندان منتقل شد.
بازار
ساعتی قبل دوست او برای گرفتن رضایت به اینجا آمد اما هنگامی که متوجه شد جوابم منفی است، عصبانی شد که در این میان 2 نفر از دوستانم برای کمک به سمتم آمدند اما قاتل ناگهان با قمه ضربات مهلکی به بدن آنها وارد کرد و از مهلکه گریخت.
پس از پایان تحقیقات میدانی در صحنه جرم و اظهارات شاهد جنایت، کارآگاهان مأموریت یافتند با اقدامات اطلاعاتی ابتدا هویت متهم را شناسایی و سپس نسبت به دستکیری وی اقدام کنند.
به گزارش تسنیم، با دستور قاضی اختیاری جسد 2 مرد جوان برای معاینات دقیق‌تر به پزشکی قانونی منقل شد و تحقیقات کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرک جهت دستگیری قاتل همچنان ادامه دارد.


نظرات شما