پنجشنبه ۱۲ تير ۱۴۰۴
فرهنگی و اجتماعی

هشدار پلیس آگاهی به شهروندان برای پیشگیری از وقوع سرقت

هشدار پلیس آگاهی به شهروندان برای پیشگیری از وقوع سرقت
پیام ویژه - رئیس اطلاع رسانی پلیس آگاهی فراجا با هدف پیشگیری از سرقت هشدارها و توصیه‌های لازم را به شهروندان ارائه کرد. سرگرد محمد مهدی برزنونی با اشاره به اینکه انجام ...
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - رئیس اطلاع رسانی پلیس آگاهی فراجا با هدف پیشگیری از سرقت هشدارها و توصیه‌های لازم را به شهروندان ارائه کرد.
سرگرد محمد مهدی برزنونی با اشاره به اینکه انجام اقدامات پیشگیرانه، اصلی‌ترین گام برای مقابله با وقوع سرقت است، گفت: از میان جرایم علیه اموال، "سرقت موبایل" و "سرقت موتورسیکلت و خودرو" از جمله سرقت‌های رایج بوده و دارای اهمیت ویژه‌ای است و آمارها حاکی از آن است که سرقت موبایل به دلیل سهولت در سرقت به روش قاپ زنی در مقایسه با سایر سرقت‌ها به مراتب بیشتر رخ می‌دهد. 
وی به ارائه توصیه‌های لازم در خصوص سرقت گوشی تلفن همراه اشاره کرد و افزود: سارقان در پیاده روها و معابر شلوغ، افرادی را که هنگام پیاده روی مشغول صحبت با گوشی خود هستند زیر نظر گرفته و در فرصتی مناسب اقدام به ربایش گوشی تلفن همراه آنها می‌کنند که لازم است هنگام استفاده از گوشی در خیابان بیشتر مراقب آن باشیم و حتی المقدور در گوشه‌ای مطمئن و به دور از سواره رو، پاسخگوی تلفن همراه خود باشیم.
سرگرد برزنونی تصریح کرد: شهروندان باید در مراکز و محل‌های شلوغ و پر رفت و آمد و در زمان صحبت با گوشی از هندزفری استفاده کنند و از قرار دادن گوشی تلفن همراه در جیب پشت شلوار و دیگر نقاطی که دسترسی دیگران به آن را آسان می‌کند نیز خودداری کنند. توصیه‌های پلیس در زمینه پیشگیری از سرقت تلفن همراه شهروندان در معابر عمومی‌ بسیار مهم است که توجه به این تذکرات باعث می‌شود تلفن همراه شهروندان از دسترس سارقان در امان باشد.
رئیس اطلاع رسانی پلیس آگاهی فراجا توصیه‌ها و هشدارهایی را در خصوص سرقت موتورسیکلت و خودرو نیز ارائه و تصریح کرد: سارقان حرفه‌ای خودرو و موتورسیکلت افرادی هستند که از مهارت و سرعت عمل بالایی برای راه‌اندازی و روشن کردن وسایل نقلیه از قبیل قطع سیستم هشدار دهنده، بازکردن درب خودرو و قفل و زنجیر برخوردار بوده و پس از مبادرت به سرقت با انجام جعل اسناد و مدارک اقدام به فروش خودرو و یا موتورسیکلت می‌کنند.
وی اظهار کرد: حرفه‌ای‌ترین سارقان خودرو و موتورسیکلت به دنبال سرقت‌های کم دردسر هستند و بالا بودن امنیت وسایل نقلیه یا نصب لوازم ایمنی و بازدارنده بر روی آنها، تا حد زیادی باعث می‌شود تا از سرقت این نوع وسایل نقلیه چشم‌پوشی کنند.
سرگرد برزنونی در پایان افزود: سرقت خودرو و موتورسیکلت در اثر سهل انگاری شهروندان در کمتر از چند دقیقه صورت می‌گیرد. معمولا سارقان در اماکن شلوغ و پر ازدحام در کمین هستند و به راحتی از غفلت شهروندان استفاده کرده و اقدام به سرقت خودرو یا موتورسیکلت می‌کند پس حتما وسیله نقلیه خود را به تجهیزات بازدارنده مانند قفل پدال، قفل فرمان ، دزدگیر و...تجهیز کنید و در صورت بروز هرگونه حادثه، ضمن حفظ خونسردی، با استفاده از تلفن 110، موضوع را به پلیس اطلاع دهید.
بازار


نظرات شما