پنجشنبه ۱۲ تير ۱۴۰۴
سیاسی

واکنش شیخ عیسی قاسم به تهدیدات ترامپ علیه رهبر انقلاب

واکنش شیخ عیسی قاسم به تهدیدات ترامپ علیه رهبر انقلاب
پیام ویژه - ایرنا / رهبر شیعیان بحرین، توهین و تهدیدات «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا علیه آیت‌الله العظمی سید علی خامنه‌ای رهبر ...
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - ایرنا / رهبر شیعیان بحرین، توهین و تهدیدات «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا علیه آیت‌الله العظمی سید علی خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی ایران را به شدت محکوم کرد و حمله به این مقام والا را توهین به تمام امت اسلامی و مقدسات آن دانست.
به گزارش پایگاه خبری اخبار بحرین، شیخ «عیسی احمد قاسم» از مراجع تقلید و شیعیان بحرین در بیانیه‌ای، حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی را نماد عظیم قرآنی و رهبری نادر در این دوران توصیف کرد و افزود که جایگاه عظیم تبلیغی و قدرت دادن به امت اسلام نشان دهنده وفاداری خالصانه ایشان به قرآن و قداست والای معظم له است که از اخلاص ایشان به قدرت اسلام ناشی می‌شود.
رهبر شیعیان بحرین افزود: قرار دادن ایشان ( حضرت آیت الله خامنه‌ای) در معرض هرگونه کلمه توهین‌آمیز یا هرگونه تهدیدی، توهین به کل امت اسلام و مقدسات آن و جایگاه فقه مقدس است.
بازار
وی با اشاره به اینکه توهین و تهدید ترامپ به این جایگاه والا، جاهلانه، احمقانه و ناشی از عدم دقت در ارزیابی از مسائل و پیامدها است، افزود: این، تهدید و توهین به کل امت اسلام و همه مقدسات ما است که مسئولیت سنگینی را بر دوش امت شریف اسلام می‌گذارد.
پیشتر نیز مراجع تقلید قم و نجف با صدور فتوای شجاعانه، توهین و تهدید رئیس جمهور آمریکا به مرجعیت جهان شیعه حضرت آیت الله خامنه‌ای را محکوم کرده بودند.
مجمع عمومی جامعه مدرسین حوزه علیمه قم نیز در بیانیه ای، تهدید رئیس جمهور آمریکا به مرجعیت جهان شیعه امام خامنه‌ای را محکوم و از حمایت مرجعیت شیعه در پی فتوای حساس تاریخی به حکم محارب بودن تهدیدکنندگان رهبر معظم انقلاب و مرجعیت دینی قدردانی کرده بود.


نظرات شما