دوشنبه ۲۳ تير ۱۴۰۴
یادداشت

تهدید رئیس‌جمهور توسط نمایندگان تهران

تهدید رئیس‌جمهور توسط نمایندگان تهران
پیام ویژه - هم میهن /متن پیش رو در هم میهن منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست نمایندگان این جریان سیاسی در مجلس هم، از هر فرصتی برای ضربه زدن به دولت و ...
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - هم میهن /متن پیش رو در هم میهن منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
نمایندگان این جریان سیاسی در مجلس هم، از هر فرصتی برای ضربه زدن به دولت و تخریب مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری، استفاده می‌کنند. آخرین فرصتی که سوپرانقلابی‌ها دستاویزی از آن ساختند، مصاحبه تصویری رئیس‌جمهور و تاکر کارلسون، خبرنگار شناخته‌شده آمریکایی بود. تندروها به بهانه این مصاحبه تا جایی که امکان داشت به پزشکیان تاختند و در فضای بحرانی کشور به تنش و التهاب دامن زدند.
 پریسا هاشمی| «ما پیروز میدان جنگ 12 روزه بودیم.» این موضوعی بود که از سوی دولت و مقامات ارشد کشور مطرح شده و به نظر می‌رسد به مذاق برخی به‌ویژه تندروها خوش نیامده است؛ تندروهایی که برای بازگشت به قدرت، به ناکارآمد نشان دادن و حتی ساقط کردن دولت روی آورده‌اند و در این مسیر از هیچ کوششی فروگذار نیستند؛ آن‌هم درست زمانی که سرمایه اجتماعی در فضای جنگی افزایش یافته و همدلی در مقابل تجاوز دشمن به وجود آمده است.
نمایندگان این جریان سیاسی در مجلس هم، از هر فرصتی برای ضربه زدن به دولت و تخریب مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری، استفاده می‌کنند.
آخرین فرصتی که سوپرانقلابی‌ها دستاویزی از آن ساختند، مصاحبه تصویری رئیس‌جمهور و تاکر کارلسون، خبرنگار شناخته‌شده آمریکایی بود. تندروها به بهانه این مصاحبه تا جایی که امکان داشت به پزشکیان تاختند و در فضای بحرانی کشور به تنش و التهاب دامن زدند.
کودتا علیه کودتا
برخی از این تندروهای مجلس حتی از لزوم کودتا علیه دولت گفتند. یکی از آنها ابوالفضل ظهره‌وند،نماینده تهران بود که سال گذشته از لیست «جبهه صبح ایران» که توسط علی‌اکبر رائفی‌پور و موسسه تحت امر او (مصاف) بسته شد، به مجلس دوازدهم راه یافت. ظهره‌وند که از چهره‌های نزدیک سعید جلیلی در انتخابات ریاست‌جمهوری چهاردهم نیز بود، در بخشی از مصاحبه خود اقدامات دولت را «کودتا» خواند و اعلام کرد که «باید علیه کودتای دولت کودتا کرد». او در این مصاحبه به طرح ادعاها و اتهامات تندی علیه رئیس‌جمهور و دولت پرداخت و تاکید کرد: «اصل موضوع جنگ ایجاد شده، براندازی ایران از درون بر اساس پروژه نشان دادن ایران ضعیف است.
مصاحبه‌ آقای پزشکیان یک فاجعه بود و نشان داد که ایشان فاقد صلاحیت این پست هستند. ایشان خون حسینی که هیچ، ژن هخامنشی را هم برای سفیدشویی آمریکا فدا کردند. کارویژه این دولت و الیگارشی، بستن پرونده جمهوری اسلامی است. شروع جنگ در ایران بر پایه ترور فرماندهان و ایجاد یک کودتا طرح‌ریزی شده بود که اصل این طرح را الیگارشی برعهده داشت. الیگارشی با ضعیف نشان دادن ایران در حال طرح‌ریزی و ایجاد فضایی مانند لبنان و عراق است. وقتی ریاست‌جمهوری مناسبات اصلی را در نظر نمی‌گیرد، ایران را به سمت تجزیه شدن می‌برد. دولت مردم را نامحرم دانسته و پشت‌پرده در حال مذاکره است، وقتی شما برای مذاکره پیش‌قدم می‌شوید یعنی مقصر هستید، پس الیگارشی و دولت طبعاً برانداز هستند. باید یک بار علیه کودتای داخلی، کودتا کنیم؛ چون بی‌کفایتی را به حد رسانده‌اند.»
پزشکیان سکوت کند
قاسم روانبخش، دیگر نماینده تهران و استاد موسسه آیت‌الله مصباح در واکنش به مصاحبه پزشکیان تاکید کرد: «آقای پزشکیان! در این مصاحبه اخیر از خود بیرون آمدی و در قالب ظریف سخن گفتی! ای کاش یا سکوت می‌کردید یا در همان قالب خودتان می‌ماندید. با این مصاحبه دل دشمنان را شاد کردید و انسجام ملی را شکستید! امیدوارم جبران کنید. واقعاً آدم از دیپلماسی پزشکیان خجالت‌زده می‌شود. اگر یک آدم عادی مصاحبت می‌کرد، از این مصاحبه به مراتب بهتر بود.»
زهره‌سادات لاجوردی، نماینده تهران و عضو شورای مرکزی جبهه پایداری نیز نوشت: «ملت ایران تا کی باید هزینه ساده‌لوحی و اعتماد به آمریکا از جانب برخی دولتمردان را بدهد؟! هنوز چند روزی از حملات وحشیانه آمریکا و رژیم صهیونیستی نگذشته دوباره از مذاکره دم می‌زنید؟!»
نامه هشدارآمیز 24نماینده تهران
اما این موضع‌گیری‌ها تنها اقدام تندروهای مجلس علیه دولت «وفاق ملی» و شخص رئیس‌جمهور نیست. 16تیرماه که اعلام شد جلسه جمع‌بندی گزارش بازدید کارگروه‌های مجمع نمایندگان استان تهران از دستگاه‌های درگیر با جنگ تحمیلی 12روزه و بررسی مشکلات موجود و ارائه راه‌حل‌ها از سوی کمیسیون‌های مجلس برگزار می‌شود؛ شاید هیچ‌کس فکرش را نمی‌کرد که خروجی این جلسه نامه هشدارآمیز 24نماینده تهران به رئیس‌جمهور باشد. آنان به جای پرداختن به مشکلات اصلی در روند بازسازی کشور به مصاحبه او با تاکر کارلسون پرداختند و خطاب به پزشکیان هشدار دادند: «موضع شما در مصاحبه با خبرنگار آمریکایی خلاف وحدت ملی بود.»
این 24 نماینده تهران که در زمره شاخص‌ترین چهره‌های تندرو مجلس به حساب می‌آیند، در نامه خود نوشتند: «با تقدیر از تلاش‌های شما و دولت در شرایط جنگ تحمیلی، آنچه موجب نگارش این نامه شد، مواضع سؤال‌برانگیز شما در مصاحبه اخیر با خبرنگار آمریکایی بود. پس از جنگ 12روزه اخیر، ملت ایران به این «وحدت کلمه» رسید که آمریکا جز زبان زور نمی‌فهمد و باید در برابر شیطان بزرگ و رژیم صهیونیستی مقاومت کرد. انتظار می‌رفت شما نیز از موضع قدرت سخن بگویید، اما متأسفانه ابراز امیدواری به مذاکره با آمریکا و همکاری با آژانس، خلاف این وحدت بود. این مواضع نه‌تنها در داخل بازتاب منفی داشت، بلکه در خارج نیز سوءبرداشت ایجاد کرد و این تصور را تقویت نمود که ایران پس از حمله آمریکا، ضعف نشان می‌دهد. این موضوع ممکن است دشمن را به حمله نظامی مجدد تشویق کند.»
آنها در نامه خود خطاب به رئیس‌جمهور افزودند: «تأکید شما بر تفکیک بین آمریکا و اسرائیل، نادیده‌گرفتن واقعیت‌هاست. اسرائیل پادگان شیطان بزرگ و نیروی نیابتی آمریکاست. کاش به‌جای این تفکیک، به‌صراحت آمریکا را محکوم می‌کردید و می‌گفتید در شرایط حاضر، مذاکره با آمریکا سرابی بیش نیست. در بخشی از مصاحبه، درباره فتوای مراجع در حمایت از مقدسات و رهبری، انتظار می‌رفت موضعی قاطع بگیرید تا غرب بداند هر تعرضی به مقام رهبری، پیامدهای سنگینی خواهد داشت. همچنین، ادعای شما که «مرگ بر آمریکا به‌معنای مرگ بر مسئولان آمریکا نیست»، با مواضع رهبری و امام خمینی(ره) در تناقض است. در پایان، از شما می‌خواهیم به‌جای اعتماد به مشورت‌های غلط برخی اطرافیان، سخنگوی مردم مقاوم ایران باشید.»
منوچهر متکی (جبهه پیروان خط امام و رهبری)، اسماعیل کوثری (جبهه پایداری)، سیدعلی یزدی‌خواه (حزب موتلفه اسلامی)، محمدسراج (اصولگرا)، بیژن نوباوه (جبهه پایداری)، ابوالفضل ظهره‌وند (اصولگرا)، مالک شریعتی (اصولگرا)، مرتضی آقاتهرانی (جبهه پایداری)، ابوالقاسم جراره (شریان)، رضا تقی‌پور (اصولگرا)، مهدی کوچک‌زاده (عضو سابق جبهه پایداری)، روح‌الله ایزدخواه (اصولگرا)، سمیه رفیعی (اصولگرا)، زینب قیصری (اصولگرا)، زهره لاجوردی (جبهه پایداری)، سیدمرتضی محمودی (جبهه صبح ایران)، مجتبی رحماندوست (اصولگرا)، علیرضا سلیمی (جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی)، حمید رسایی (شریان)، حسین صمصامی (اصولگرا)، ابراهیم عزیزی (اصولگرا)، کامران غضنفری (اصولگرا)، علی خضریان (جبهه پایداری) و امیرحسین ثابتی‌منفرد (اصولگرای نزدیک به جلیلی)» نمایندگانی هستند که این نامه را امضا کرده‌اند.
بازار


نظرات شما