پیام ویژه - رئیس سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور با اشاره به تخصیص 6 همتی( هزار میلیارد تومان) اوراق مشارکت برای خرید اتوبوس به شهرداریهای کشور، گفت: 5 همت دیگر هم با تأمین منابع تکمیلی از کمکهای سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور، تسهیلات بانکی و املاک شهرداریها جهت خرید تجمیعی اتوبوس برای شهرداریهای کشور اختصاص مییابد.
مسعود نصرتی با اعلام خبر برگزاری نشست سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور با 29 شهرداری متقاضی خرید اتوبوس برای حل مهم ترین مشکل مدیریت شهری و تأمین ناوگان اتوبوسرانی شهرداریهای کشور و توسعه حملونقل عمومی، افزود: این سازمان برای حل این مشکل از اوراق مشارکت استفاده کرده است.
رایزنی وزارت کشور با دو بانک مرکزی و شهر برای تأمین اوراق مشارکت خرید اتوبوس
معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور با بیان اینکه استفاده از اوراق مشارکت پیش از این تنها برای توسعه حمل و نقل ریلی و قطار شهری استفاده شده بود، یادآور شد: با پیگیریها و رایزنیهایی که با بانک مرکزی و بانک شهر داشتیم، امکان استفاده از اوراق مشارکت 6 همتی برای رفع کمبود اتوبوس و مسأله مهم توسعه حمل و نقل عمومی در شهرهای کشور فراهم شد.
تخصیص اعتبار 11 همتی دولت برای تأمین اتوبوس
3 راه جدید وزارت کشور برای تأمین اعتبار خرید اتوبوس و تحویل به شهرداریهای کشور
وی ادامه داد: جلساتی برای افزایش میزان اعتبار خرید اتوبوس به صورت یکپارچه برگزار شد و در راستای این تصمیم قرار شد تا علاوه بر تخصیص 6 همت اوراق مشارکت، 25 درصد معادل یک و نیم همت نیز از طریق کمک سازمان و یک و نیم همت از طریق تسهیلات بانکی و حدود 2 همت هم از املاک قابل فروش شهرداریها تأمین شود.
رئیس سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور اظهار کرد: تأمین اعتبار 11 همتی برای خرید اتوبوس و تحویل آن به شهرداریهای کشور با در نظر گرفتن صرفه و صلاح شهرداریها و خرید به صورت یکجا و تجمیعی باعث میشود که علاوه بر قیمت مناسب، خدمات پس از فروش بهتر، ناوگانی ارزانتر و با کیفیت بالاتر نصیب حملونقل عمومی در شهرهای کشور شود.
نصرتی با بیان اینکه تجربه خرید اتوبوس به صورت متفرقه و با عدم یکپارچگی توسط شهرداریها مشکلاتی ایجاد کرده بود، گفت: بر این اساس خرید به صورت یکپارچه و تجمیعی توسط سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور و با کمک کمیتهای فنی انجام خواهد شد.
وی افزود: اوراق مشارکت برای خرید اتوبوس با ضمانت این سازمان انجام شده و قرار است از طریق تقویت از سایر منابع و تأمین اعتبار و با مشارکت شهرداریها تبدیل به خریدی منطقی و مشکلگشا برای ناوگان حمل و نقل عمومی شهرداریهای کشور شود.
معاون وزیر کشور با اشاره به اینکه تا سال 91 حمایت حدود 82 درصد سازمان و 18 درصد شهرداریها برای تأمین اتوبوس در شهرداریهای کشور انجام میشد، اظهار کرد: در سال جاری با روشی حرکت کردیم که این اعتبار به 11 همت برسد تا بتوانیم یک خرید مناسب برای ناوگان اتوبوسرانی شهرداریهای کشور انجام دهیم.
رئیس سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور در پایان گفت در نشست این سازمان با شهرداران شهرهای کشور حسن کبیر زاده نائینی مدیرکل امور اقتصادی، سرمایهگذاری و خدمات مالی، محمدرضا بیضاوی مدیرکل منابع انسانی، پشتیبانی و امور فنی سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور و مسعود کاظمی مدیر عامل اتحادیه سازمانهای حملونقل مسافر شهری کشور مطالبی درباره خرید اتوبوس از طریق اوراق مشارکت و تأمین مالی از سایر منابع را مطرح کردند.
بازار ![]()