شنبه ۳ مرداد ۱۴۰۵
سیاسی

در پیامی در در اینستاگرام منتشر شد؛

حمایت مادر سهراب اعرابی، از جان باختگان اعتراضات سال ۸۸، از موضع صلح خواهی خاتمی

حمایت مادر سهراب اعرابی، از جان باختگان اعتراضات سال ۸۸، از موضع صلح خواهی خاتمی
پیام ویژه - پروین فهیمی، مادر سهراب اعرابی از جان باختگان اعتراضات سال ۸۸ نوشت: صلح طلبان سراسر جهان صدای صلح خواهی مردم ایران را به ...
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - پروین فهیمی، مادر سهراب اعرابی از جان باختگان اعتراضات سال ۸۸ نوشت: صلح طلبان سراسر جهان صدای صلح خواهی مردم ایران را به گوش جهانیان برسانند. از موضع خاتمی حمایت می‌کنم.

پیام ویژه


پروین فهیمی در یادداشتی که دیروز (دوم مرداد ۱۴۰۴) در صفحه اینستاگرامش منتشر کرده، نوشته است:
من، پروین فهیمی، به‌عنوان مادری صلح‌طلب که داغ دو فرزند را بر دل دارد و همواره دغدغه ایران و ایرانیان را در سر می‌پروراند، از جنگ خانمان‌سوزی که از سوی آمریکا و اسرائیلِ جنایتکار بر کشورم تحمیل شده، عمیقاً اندوهگین و خشمگینم. جنایت‌های بی‌شمار آنان، از میناب و لامرد تا کشتی دنا و ویرانی زیرساخت‌ها و خسارت‌هایی که در جای‌جای این سرزمین بر جای گذاشته‌اند، قلب هر ایرانی آزاده‌ای را به درد می‌آورد.
با این همه، بر پایه اصول انسانی، مصلحت ایران و به حکم عقل، عاطفه و تجربه، باور دارم که ادامه مسیر جنگ و دشمنی، خطری بزرگ برای جان مردم، آینده کشور و تمامیت ارضی ایران است. از همین رو، از موضع مسئولانه، مصلحانه و صلح‌طلبانه آقای سیدمحمد خاتمی حمایت و پشتیبانی می‌کنم.
من عمیقاً نگرانم که فرزندان بیشتری از این آب‌وخاک قربانی این جنگ تحمیلی شوند. از این‌رو، همه را به صلح، مدارا و ترجیح گفت‌وگو بر خشونت، حتی در مواجهه با دشمنان، فرامی‌خوانم.
از همه صلح‌طلبان، آزادی‌خواهان و فعالان حقوق بشر در ایران و سراسر جهان دعوت می‌کنم صدای صلح‌خواهی مردم ایران را به گوش جهانیان برسانند تا قدرت‌پرستان انسان‌ستیز و جنگ‌طلب نتوانند اهداف شوم خود را محقق کنند.
دنیا بداند که ایران عزیز، متعلق به همه ایرانیان است؛ نه به اقلیتی کوچک و نه به بیگانگانی که چشم طمع به این سرزمین دوخته‌اند.


نظرات شما