پیام ویژه - تسنیم / فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان از کشف بیش از 2500 قبضه سلاح غیرمجاز در این استان خبر داد.
سردار محمدرضا اسحاقی در نشست خبری اظهار داشت: مقابله با جرائم مسلحانه، جمعآوری سلاحهای غیرمجاز و ارتقای امنیت مردم از مهمترین اولویتهای انتظامی استان است و در همین راستا بیش از 2500 قبضه سلاح کشف و جمعآوری شده است.
وی افزود: بخش قابل توجهی از این اقدامات با همکاری مردم، ریشسفیدان، علما و معتمدان محلی انجام شده و تقویت این ظرفیت اجتماعی میتواند نقش موثری در پیشگیری از جرائم و تامین امنیت داشته باشد.
استفاده از سلاح غیرمجاز در سرقتهای مسلحانه
فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان با اشاره به وجود سلاحهای غیرمجاز در برخی مناطق استان گفت: یکی از آسیبهای جدی، استفاده از سلاح در سرقتهاست.
اسحاقی ادامه داد: در یکی از عملیاتهای اخیر، 2 نفر از عناصر یک گروهک در درگیری با نیروهای انتظامی به هلاکت رسیدند و پس از بررسی سلاحهای بهدستآمده مشخص شد برخی از این سلاحها در چند فقره سرقت مسلحانه مورد استفاده قرار گرفته است.
وی تاکید کرد: همکاری ریشسفیدان، علما و معتمدان محلی در جمعآوری سلاحهای غیرمجاز و حل اختلافات اجتماعی موثر بوده و این ظرفیت باید بیش از گذشته تقویت شود.