پیام ویژه - ایرنا / بتصلئل اسموتریچ، وزیر دارایی رژیم صهیونیستی با تأکید بر ضرورت حفظ حضور بلندمدت ارتش این رژیم در جنوب لبنان، اعلام کرد که تلآویو به هیچ وجه اجازه بازگشت وضعیت پیش از جنگ در مرزهای شمالی را نخواهد داد.
به گزارش شبکه هفت تلویزیون رژیم صهیونیستی، اسموتریچ در نشست هفتگی حزب متبوع خود، به مسائل امنیتی، سیاسی و اقتصادی از جمله تفاهم اولیه میان آمریکا و ایران و تحولات جبهه لبنان پرداخت.
وی جبهه شمالی و تحولات لبنان را مهمترین چالش پیش روی رژیم صهیونیستی در دوره آتی توصیف کرد و ضرورت تحمیل یک واقعیت امنیتی جدید به این کشور را ضروری دانست.
وزیر دارایی رژیم صهیونیستی با تأکید بر ادامه حضور نظامی این رژیم در مناطق اشغالی جنوب لبنان گفت: ارتش اسرائیل باید حضور بلندمدت خود را در منطقه امنیتی حفظ کند و از آزادی عمل کامل برای مقابله با هرگونه تهدید یا تلاش حزبالله برای بازسازی توانمندیهای خود برخوردار باشد.
وی همچنین خواستار حمایت کامل از ارتش برای ادامه عملیات نظامی در این منطقه شد و افزود که امنیت ساکنان مناطق شمالی در بلندمدت باید تضمین شود.
اسموتریچ در بخش دیگری از اظهاراتش به موضوع ایران پرداخت و با انتقاد از هرگونه توافق میان تهران و واشنگتن، تفاهم حاصل شده را به ضرر منافع اسرائیل دانست.
وزیر دارایی رژیم صهیونیستی پیشتر نیز خواستار فشار حداکثری نظامی بر لبنان شده و تأکید کرده بود که مقامات اسرائیل باید برای اشغالگری بیشتر در این کشور حمایت آمریکا را مطالبه کنند.
«اسرائیل کاتس» وزیر جنگ این رژیم نیز به دنبال اعلام رسمی تفاهم اولیه میان تهران و واشنگتن در اظهاراتی تحریکآمیز گفت: ما دیروز برای آمریکاییها توضیح دادیم که ما مخالف عقبنشینی ارتش اسرائیل از لبنان هستیم.
در همین ارتباط «خازی نخاما» سرتیپ ذخیره ارتش صهیونیستی گفت: همانگونه که کاتس و نخستوزیر گفتهاند، ارتش قصد دارد در امتداد خطی که اکنون در آن استقرار دارد، باقی بماند و من امیدوارم که این موضوع مبنای هر گونه توافق و حداقل خواسته ما باشد.
بازار ![]()