پیام ویژه - ایرنا / وزیر امور خارجه قطر در گفتوگوی تلفنی با سرگئی لاوروف همتای روس خود بر اهمیت پایبندی به دیپلماسی و گفتوگو در تحولات منطقه تاکید کرد و این درحالیست که همواره واشنگتن تعهدات خود را در قبال تهران نقض کرده است.
به گزارش ایرنا، وزارت امور خارجه قطر امروز سهشنبه از یک تماس تلفنی بین محمد بن عبدالرحمن بن جاسم آل ثانی، نخست وزیر و وزیر امور خارجه این کشور و لاوروف خبر داد.
طبق اعلام دوحه، در این تماس، دو طرف آخرین تحولات منطقهای، به ویژه تلاشهای دیپلماتیک و هماهنگی مشترک با هدف کاهش تنش و افزایش امنیت و ثبات در منطقه خاورمیانه را بررسی کردند.
وزارت خارجه قطر افزود: محمد بن عبدالرحمن آل ثانی بر لزوم پایبندی همه طرفها به گفتوگو و دیپلماسی و اجرای توافقات حاصل شده در چارچوب یادداشت تفاهم بین آمریکا و ایران و حفظ دستاوردهای حاصل شده و افزایش ثبات منطقهای تاکید کرد.
وزیر خارجه قطر همچنین بار دیگر بر حمایت کامل دولت دوحه از همه تلاشها با هدف کاهش تنشها و دستیابی به توافقی جامع که به صلح پایدار در منطقه منجر شود، تاکید کرد.
دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا شب گذشته بار دیگر تهدیدهای خود را علیه کشورمان تکرار و بر باز شدن تنگه هرمز تاکید کرد. این درحالیست که تا پیش از تجاوزات جنایتکارانه ایالات متحده علیه ایران، عبور و مرور در این آبراه حیاتی بدون مشکل در جریان بود.
سخنگوی وزارت امور خارجه روز دوشنبه در نشست خبری تاکید کرد: مادامی که شرارت آمریکا ادامه پیدا کند، مادامی که محاصره دریایی ایران اعلام شده باشد و مادامی که همه مواردی که آمریکا در این مدت نقض کرده، همچنان ادامه داشته باشد، قاعدتاً در وضعیت تنگه هرمز تغییر خاصی اتفاق نخواهد افتاد.
اسماعیل بقائی، تاکید کرد: لذا تمرکز مذاکرات با عمان بر این موضوع خواهد بود و موضوعاتی که مربوط به ایران و آمریکا میشود، باید در مراحل بعدی بررسی شود تا ببینیم اوضاع و احوال به چه سمتوسویی خواهد رفت.