جمعه ۱۷ مهر ۱۴۰۵
بین الملل

رهبر انصارالله: عربستان با مشارکت آمریکا و اسرائیل مرتکب جنایت علیه ملت یمن می‌شود

رهبر انصارالله: عربستان با مشارکت آمریکا و اسرائیل مرتکب جنایت علیه ملت یمن می‌شود
پیام ویژه - ایرنا/ رهبر جنبش انصارالله یمن تأکید کرد که عربستان سعودی با مشارکت آمریکا و رژیم صهیونیستی عامدانه مرتکب جنایت‌ علیه ملت یمن می‌شود. به گزارش روز پنجشنبه ایرنا ...
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - ایرنا / رهبر جنبش انصارالله یمن تأکید کرد که عربستان سعودی با مشارکت آمریکا و رژیم صهیونیستی عامدانه مرتکب جنایت‌ علیه ملت یمن می‌شود.
به گزارش روز پنجشنبه ایرنا به نقل از شبکه المیادین، سید «عبدالملک بدرالدین الحوثی» رهبر جنبش انصارالله یمن در سخنانی به مناسبت دهمین سالروز جنایت ائتلاف سعودی- آمریکایی در منطقه «الصاله الکبری» صنعا در سال ۲۰۱۶ گفت: رژیم عربستان خود را خادم حرمین شریفین معرفی می‌کند اما شمشیری که روی پرچم آن نقش بسته تنها علیه امت اسلامی از غلاف بیرون می‌آید.
وی تصریح کرد: جنایت «الصاله الکبری» که رژیم سعودی در صنعا مرتکب آن شد باعث شهادت و زخمی شدن حدود یک هزار نفر شد، همه استان‌های یمن شاهد جنایت‌های ضدبشری و جنایت‌های جنگی رژیم سعودی بوده‌اند، عربستان با مشارکت آمریکا و رژیم صهیونیستی عامدانه مرتکب جنایت علیه ملت یمن می‌شود، رژیم سعودی بر خلاف آن چیزی که نشان می‌دهد، اعتیاد به ریختن خون بی‌گناهان دارد و همه ملت‌های اسلامی بایستی به این رژیم به عنوان جنایتکار نگاه کنند.
رهبر انصارالله افزود: رژیم سعودی برای شکستن اراده ملت یمن و وادار کردن آن به تسلیم تلاش می‌کند اما در توهم بسر می‌برد، ۱۲ سال تجاوز نشان می‌دهد که هر بار دشمن سعودی بیشتر خون مردم یمن را می‌ریزد، ملت غیور یمن برای مقابله با متجاوز، مصمم‌تر می‌شود؛ هر کس در کنار عربستان ایستاده، او نیز در این گناه و تجاوز دست دارد.
هر چه عربستان بیشتر بر تجاوز و محاصره اصرار کند، بیشتر ضرر می‌کند
سید عبدالملک الحوثی تاکید کرد: دشمنان ما خشمگین هستند چرا که یمن حاکمیت خود را بر سرزمینش اعمال کرده است، آنچه امنیت دریانوردی بین‌المللی را تهدید می‌کند، اقدام عربستان در تبدیل منطقه باب المندب به منطقه جنگی است؛ موضع ما قوی است و ما شدیدترین ضربات را به نیروهای سعودی وارد می‌کنیم، هر چه عربستان بر تجاوز و محاصره بیشتر اصرار کند، بیشتر ضرر می‌کند، عربستان در صادرات نفت زیان می‌بیند و تأسیسات نفتی و پایگاه‌های نظامی آن هدف قرار می‌گیرد.
رهبر انصارالله در ادامه گفت: بار دیگر از مردم یمن می‌خواهم که فردا جمعه در تظاهرات میلیونی در صنعا و همه استان‌ها مشارکت و بر موضع ثابت خود در مقابله با تجاوزات و محاصره و محکومیت جنایت‌های سعودی، تأکید کنند.
وی گفت: ما آماده‌ایم تا در هر دور آتی از تشدید تنش‌های دشمن اسرائیلی، با یاری خداوند و در بالاترین سطح گزینه‌ها و مواضع از ملت فلسطین حمایت کنیم.


نظرات شما